Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Mishandeling parkeercontroleur

Hilversum, 03-10-2011 o Een 35-jarige parkeercontroleur werd vrijdag 30 september tijdens zijn werk door een tweetal mannen mishandeld.

Een inzittende van de auto waarbij de parkeercontroleur rond 21.00 uur op de Kleine Drift met zijn PDA stond, stapte uit en liep op de controleur af. De man schold, pakte de PDA van de controleur af en gooide deze hard tegen de grond. Vervolgens probeerde de man de controleur te slaan, maar deze wist zich af te wenden. De bestuurder van de auto keerde terug bij zijn auto en liep ook op de controleur af. Hij gaf de controleur een harde schouderklap waardoor de controleur door zijn knieën zakte. Ondertussen kreeg zijn collegacontroleur van een derde persoon een harde duw. De mannen stapten in de auto en deze reed weg in de richting van het Oosterspoorplein. Het kenteken van de auto is bekend, een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen:

De bestuurder was een blanke man, van ongeveer 25/35 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.95 meter lang. Hij had een normaal postuur en blond kort stekelhaar. Hij droeg een wit T-shirt met tekst erop en een blauwe spijkerbroek. De man die met de PDA gooide eveneens een blanke man, ongeveer 25/35 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Ook hij had blond kort stekelhaar, droeg een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek. Een andere man die in de auto zat, had een blank uiterlijk, ongeveer 25/35 jaar oud en rond de 1.80/1.90 meter lang. Hij droeg een rood shirt en een blauwe spijkerbroek. Van de man die de andere controleur duwde is weinig bekend.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.