Gemeente Barneveld


Open dag zwembad De Veluwehal goed bezocht

Op zaterdag 1 oktober organiseerde zwembad De Veluwehal een open dag. Op deze open dag konden inwoners niet alleen nieuwe activiteiten proberen, maar ook bekende succesactiviteiten. Wethouder Van Daalen gaf het startsein voor de proefles van het populaire aqua-spinning. Maar liefst drie keer werd deze proefles op de open dag gegeven. Ook aqua-zumba kon rekenen op een vol bad met mensen die deze swingende en intensieve training wilden proberen.

Nieuw rooster
Vanaf 1 oktober 2011 gaat het nieuwe zwem- en activiteitenrooster van het zwembad in. Door het wegvallen van het schoolzwemmen kwam er in het rooster ruimte voor nieuwe activiteiten als snorkelen, spetter spatter les voor 3 tot 4,5 jarigen, aqua-spinning en aqua-zumba. Maar ook is er een extra les aqua sportief te volgen op de woensdagavond.

Zwemles
Op de open dag is voor het eerst ook een inloopochtend bij het leszwemmen georganiseerd. Ouders konden met hun kinderen binnenlopen en meekijken. De zweminstructeurs en -instructrices lichtten de lesmethode toe en er was alle ruimte om vragen te beantwoorden. De inloopochtend werd zeer goed bezocht en zeer gewaardeerd. Zwembad de Veluwehal zal later dit zwemseizoen nogmaals een inloopochtend bij de zwemlessen organiseren. Wilt u tussentijds toch meer informatie over zwemlessen? Kijk dan op www.zwembadbarneveld.nl of neem contact op met ons zwemteam via (0342) 413 046.

Zwemactiviteiten
De komende maanden zullen enkele nieuwe zwemactiviteiten van start gaan; spetter spatter, snorkelen en aqua spinning. U kunt zich alvast aanmelden voor deze nieuwe activiteiten. Binnen de lesgroepen is nog beperkt plaats voor aanmeldingen. Ook de vertrouwde zwemactiviteiten als aqua sportief, fifty fit, meer bewegen voor ouderen, het ouder en kind zwemmen, hart in beweging, zwemmen met een medische indicatie en ladies only gaan door. Bij deze lessen zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar afhankelijk van dag en tijdstip. Mocht u interesse hebben, neem dan even contact op met de medewerkers van het zwembad via (0342) 413 046.

Zwemactiviteiten proberen?
Heeft u de open dag van het zwembad moeten missen? Wilt u toch een zwemactiviteit een keer uitproberen voordat u besluit om u aan te melden? Neem dan contact op met de medewerkers van het zwembad of het mogelijk is om een keer een proefles mee te doen. U betaalt dan EUR 4,50 voor een proefles.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl