100 Beste Werkgevers voor Werkende Ouders bekend

Persbericht van Lof Media

> Lof Work+Life=Inspiration congres podium voor Loflist 2011

100 Beste Werkgevers voor Werkende Ouders bekend

Utrecht, 3 oktober - Tijdens het vandaag gehouden Lof Work+Life=Inspiration congres is de Loflist 2011 bekend gemaakt. De jaarlijkse Loflist bevat de 100 beste werkgevers voor werkende ouders. De organisaties die zich volgens het Loflist-onderzoek het meest inspannen om het werk aan te laten sluiten bij de 'agenda' van werkende ouders, werden op het congres in het zonnetje gezet.

Loflist
De Loflist laat per branche in alfabetische volgorde zien welke organisaties werkende ouders het beste tegemoet komen op het gebied van verlofregelingen, kinderopvang, flexibele werktijden, werk/privé balans, beleid en cultuur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen organisaties met meer en minder dan 250 werknemers. Jolanda Holwerda, directeur van Lof Media: 'Het is een uitdaging om als werkende ouder tijd te verdelen tussen je gezin en je baan. De combinatie zorg en werk is in Nederland niet vanzelfsprekend. Het is mooi om te zien dat steeds meer werkgevers zich inzetten voor de meervoudige ambities van werknemers op het gebied van werk, gezin en maatschappij.'

De top 10 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met meer dan 250 medewerkers, in 2011 is:

1. KPN Consulting
2. Achmea
3. Gemeente Enschede
4. Kadaster
5. ING
6. Microsoft
7. Cisco
8. Haagse Hogeschool
9. Essent
10. PwC

De top 5 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met minder dan 250 medewerkers, in 2011 is:

1. &Samhoud
2. Career & Kids
3. Partners aan het Werk
4. Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge 5. Werkgeversorganisatie WWVN

Lof Work+Life=Inspiration congres
Naast de bekendmaking van de Loflist 2011 vertelden op het Lof Work+Life= Inspiration congres prominente leiders op het gebied van worklife en diversiteit over hun visie en strategie waarmee hun organisaties de toon aan (blijven) geven op nationaal en internationaal niveau. Sprekers waren o.a. Prof. Dr. Willem van Rhenen, Lid van de RvB van 365 en Dr. Anna Fels, psychiater en schrijfster van 'Necessary Dreams: Ambition in Women's Changing Lives'.

Over Lof Media
Lof Media is het crossmediale platform voor een nieuwe generatie werkende ouders die carrière & gezin wil combineren. In samenwerking met werkgevers, overheid en politiek streeft Lof Media ernaar deze combinatie vanzelfsprekend te maken.

Links:
http://www.lofonline.nl

Noot voor redacties


Lof Media

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter