CDA


Inschrijving voor het Professor Steenkamp Debattoernooi 2012 geopend! maandag 3 oktober 2011
Op zaterdag 28 januari 2012 organiseert het Steenkampinstituut het jaarlijkse Professor Steenkamp Debattoernooi in het CDA Partijbureau in Den Haag. Dé gelegenheid om in toernooivorm uw debatvaardigheden te verbeteren.
Er vinden vier debatrondes plaats die gejureerd worden door een team van twee technische juryleden en een CDA-jurylid. De technische juryleden beoordelen de debatvaardigheden en de CDA-juryleden beoordelen de verwoording van het CDA-gedachtegoed tijdens het debat. Aan de hand van deze beoordelingen zal er een finaledebat worden gehouden met de vier beste teams, waaruit een winnend team zal worden gekozen die zich een jaar lang de winnaar van het Professor Steenkamp Debattoernooi 2012 mag noemen!

Wilt u eerst nog eens oefenen in het debat of uw debattechniek voor het toernooi opfrissen, dan kan dat tijdens de Masterclass Debatteren op zaterdag 14 januari 2012.
De Masterclass bestaat uit twee delen: training in debatvaardigheid en oefening in hoe u het CDA-gedachtegoed het beste naar voren kan laten komen tijdens een debat.

Meer informatie en aanmelden
/SI/Opleidingen/Landelijk_opleidingsaanbod/Professor_Steenkamp_Debattoe rnooi.aspx.