Gemeente Hardenberg

Installatie nieuwe burgemeester Hardenberg op 3 oktober

28 september 2011

Op maandag 3 oktober 2011 om 14.30 uur vindt een bijzondere raadsvergadering plaats in theater de Voorveghter. Tijdens deze vergadering wordt Peter Snijders geïnstalleerd en beëdigd als nieuwe burgemeester van de gemeente Hardenberg. Na afloop van de vergadering vindt een openbare receptie plaats voor alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Hardenberg.

Eind augustus 2011 heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bekend gemaakt dat Peter Snijders wordt benoemd tot de nieuwe burgemeester van Hardenberg. Peter Snijders volgt Bert Meulman op die op 1 september met pensioen is gegaan.

Kennismaken met burgemeester Snijders
Tussen 16.30 en 18.30 uur is er een openbare receptie in de foyer van theater de Voorveghter. Inwoners en ondernemers uit de gemeente Hardenberg zijn van harte welkom om tijdens deze receptie kennis te maken met burgemeester Snijders.

Peter Snijders
Peter Snijders is 45 jaar oud, is getrouwd en vader van 2 kinderen. Hij is lid van de VVD. Op dit moment is Peter Snijders burgemeester van de gemeente De Wolden. Voor het burgemeesterschap in de gemeente De Wolden was hij wethouder in de gemeente Coevorden.