Introductie nieuwe Twitter-tool: Gefelicitwit

Persbericht van DigiFactory Webworks

Gratis social media applicatie om nooit meer een verjaardag te vergeten

Vandaag ziet een nieuwe Nederlandse social media start-up het licht: www.gefelicitwit.nl. Gefelicitwit helpt je bij het onthouden van de verjaardagen van al je volgers en social media-contacten. Handig, want door koppeling met social media als Hyves, LinkedIn en Facebook, maak je van Gefelicitwit jouw persoonlijke verjaardagskalender. Via Gefelicitwit krijgt je een reminder, verstuur je een persoonlijke felicitatietweet of verzend je een fysieke verjaardagskaart. Het feliciteren van vrienden was nog nooit zo social.

De officiële lancering van Gefelicitwit volgt op een testperiode waarin veel enthousiaste bèta-gebruikers hun feedback hebben gegeven bij de ontwikkeling van de tool. Twittermania.nl, gerenommeerd blog over alles wat Twitter aangaat, testte mee en noemt Gefelicitwit "een indrukwekkende tool met een heel gebruiksvriendelijk dashboard". Met name de koppeling van verschillende social media naar één centrale verjaardagskalender en de mogelijkheid om eigen instellingen voor felicitaties te bepalen, worden als sterke punten benoemd. De gebruiker van Gefelicitwit kan kiezen om gepersonaliseerde of standaard felicitaties als tweetin te stellen. Daarnaast biedt Gefelicitwit suggesties voor andere jarigen (vrienden van eigen vrienden), zodat de gebruiker zijn of haar sociale netwerk kan uitbreiden en van verjaardagsdata kan voorzien.

Gefelicitwit is gratis
Ontwikkelaar van Gefelicitwit.nl is het Nederlandse internetbureau DigiFactory, dat eerder met LNQ.me al een populaire linkverkorter voor social media introduceerde. Ook de nieuwe tool is gratis. Thijs van Schaijk: "Op basis van de ervaringen en reacties van bèta-gebruikers hebben we in de testfase belangrijke ontwikkelingen doorgevoerd en de tool verder uitgebreid. Onder meer een gefelicitwit-me-niet-register en een wensenlijstje voor verjaardagscadeaus zijn toegevoegd. Door de Social Media Match kan de gebruiker eenvoudig uit Facebook, Hyves en LinkedIn de verjaardagen en geboortedata van zijn of haar vrienden en relaties achterhalen. Wat ons betreft maakt Gefelicitwit gebruik van de kracht van social media: persoonlijke real-time communicatie. Bovendien helpt de slimme tool de gebruiker om nooit meer een verjaardag te vergeten. Of zoals wij het zeggen: "Beter Gefelicitweet, dan niet."

*

Links:
http://www.gefelicitwit.nl



Razende Robot Reporter