Politie Amsterdam-Amstelland

Engelse toerist vermist

Vermiste Engelsman De politie is op zoek naar een 47-jarige Engelse toerist genaamd Colin Edward Sellers. Colin heeft last van epileptische aanvallen als gevolg van een ongeval en heeft geen medicijnen bij zich die hij dagelijks nodig heeft.

Hotel Jacob Obrechtstraat
Colin Edward Sellers is voor het laatst gezien door zijn vrienden op zaterdag 1 oktober tussen 15:00 en 16:00 uur voor hun hotel op de Jacob Obrechtstraat 33 te Amsterdam. Colin heeft hen verteld dat hij aan de overkant van het hotel wat zou gaan eten en daarna terug zou komen naar het hotel. Er is echter niets meer van hem vernomen. De vrienden van Colin maken zich ernstige zorgen.

Signalement
Zijn signalement luidt:

- blanke man

- ongeveer 1,85 meter lang

- mager postuur

- gekleed in een grijze trui

- blauwe spijkerbroek en bruine sandalen zonder sokken.

Tatoeage "MUM"
Colin heeft een tatoeage op een van zijn onderarmen, net boven zijn pols met het woord `MUM'. Verder is opvallend dat Colin als gevolg van een ongeval aan de linkerkant van zijn hoofd een deuk heeft.

Tips
Heeft u informatie over Colin Edward Sellers of weet u waar hij verblijft neem dan contact op met de politie Amsterdam-Amstelland op 0900-8844. De recherche van Amsterdam Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Tweeten


____________________