Gemeente Noordwijkerhout


Verkiezing `Vrijwilliger van het jaar' 2011

3 oktober 2011

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de Noordwijkerhoutse samenleving. Als blijk van waardering organiseert de gemeente jaarlijks de verkiezing `Vrijwilliger van het jaar'.

Bij de verkiezing van `Vrijwilliger van het jaar' zijn er twee categorieën te weten de individuele vrijwilliger en de groep vrijwilligers. Verenigingen en maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om uiterlijk 31 oktober een kandidaat/kandidaten voor te dragen waarvan zij menen dat zij voor de titel `Vrijwilliger van het jaar' in aanmerking komt/komen.

» Aanmeldformulier Vrijwilliger van het jaar

Een jury toetst de voorgedragen kandidaten aan de hand van vooraf opgestelde criteria en nomineert in beide categorieën drie kandidaten. De genomineerden worden bekend gemaakt via het Noordwijkerhouts Weekblad en de gemeentelijke website.

Nieuw bij de verkiezing van de `Vrijwilliger van het jaar' is dat de inwoners van de gemeente Noordwijkerhout via de website van de gemeente hun stem op de genomineerden kunnen uitbrengen. Dit is mogelijk in de periode van 7 tot 27 november 2011. De vrijwilliger(s) met de meeste stemmen worden tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de Dag van de Vrijwilliger op 7 december 2011 bekend gemaakt.

Zowel de individuele vrijwilliger als de groep vrijwilligers die deze eretitel behaalt, ontvangt een oorkonde, een sculptuur en EUR 250.- om te besteden aan het vrijwilligerswerk binnen de eigen organisatie/vereniging.

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252) 343 800 of e-mail wmo@noordwijkerhout.nl. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.