Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Coca-Cola Bottling Co. Consolidated rolt Every Angle uit als Operational Performance Management oplossing

Coca-Cola Bottling Co. Consolidated (CCBCC) gaat de Every Angle Operational Performance Management (OPM)-oplossing als add-on op SAP ERP uitrollen. Na een succesvolle pilot, waarmee veel voordelen voor de CCBCC organisatie zichtbaar werden, zal de implementatie van Every Angle op de productielocatie in Charlotte North-Carolina (NC) binnen enkele weken starten.

De implementatie van de Every Angle OPM-oplossing op de productielocatie in Charlotte is een mijlpaal voor Every Angle. Fred Hermans, CEO van het bedrijf: "We zijn ontzettend trots een bedrijf als Coca-Cola als een van onze klanten te hebben. Ons doel is om te groeien en we zijn er absoluut van overtuigd dat dit contract met CCBCC ons daarbij zal helpen. Het is tenslotte een van de meest bekende merken ter wereld." Coca-Cola zal de basis Every Angle-oplossing gaan inzetten en daarnaast ook ZEA03 en het EA Dashboard Engine in gebruik nemen.

Voordelen snel zichtbaar
Het kostte Brett Frankenberg (Director of Supply Chain Planning), Jim Small (Systems en Business Process Manager Supply Chain) en Onyeka Nchege (CIO) van CCBCC niet veel tijd om de voordelen te zien van de Every Angle Operational Performance Management oplossing als toevoeging op het SAP ERP. In een presentatie tijdens SAPPHIRE NOW in Orlando, eerder dit jaar, gaf Small aan hoe verbaasd CCBCC was over de resultaten van de Every Angle pilot bij zijn bedrijf: "De oplossing bood ons een verfrissende nieuwe aanpak om operationele informatie direct bij de businessgebruikers te krijgen. We waren letterlijk ineens in staat om ze de benodigde data aan te leveren, flexibeler dan voorheen en met meer variatie in de antwoorden." Bij Coca-Cola Bottling Co. Consolidated zijn meerdere softwaretools in gebruik om haar gebruikers te voorzien van informatie, waaronder SAP BW. Small: "Every Angle was in staat om in ongeveer een week tijd tachtig procent van al onze businessvragen te beantwoorden, vragen die op hetzelfde moment in de wachtrij stonden om via BW reporting te worden beantwoordt."

Behoefte om snel en eenvoudig SAP-data te kunnen analyseren Werken met de Every Angle OPM-oplossing is iets wat perfect past in de IT-strategie van de bottelarij. Mark Knowles, VP Sales and Marketing bij Every Angle US: "CCBCC is een koploper op IT-gebied in de bottelarijwereld. Businessgebruikers van Coca-Cola Bottling Co. Consolidated hadden de behoefte om snel en eenvoudig SAP-data te kunnen analyseren, zonder afhankelijk te zijn van IT voor elke kleine wijziging. Every Angle biedt hen die mogelijkheid om data te analyseren zoals gebruikers het willen."

Brett Frankenberg spreekt tijdens de Every Angle klantendag 2011 Brett Frankenberg houdt een presentatie tijdens de Every Angle klantendag op 16 november. Wie meer informatie over de klantendag wil hebben klikt hier. Inschrijven voor de klantendag kan hier.

Klantvideo's

· Klik hier om de 13 minuten durende video van Jim Small te bekijken (opent in nieuw venster)


· Klik hier om meer klantvideo's op onze website te bekijken (opent in nieuw venster)

Over Every Angle Software Solutions
Het is onze filosofie om Operationeel Performance Management (OPM) eenvoudig te maken voor bedrijven die SAP ERP gebruiken. Every Angle is een SAP gecertificeerde en betaalbare oplossing die vanaf 1996 is doorontwikkeld. De software stelt businessgebruikers in staat om eenvoudig en op een geavanceerde en flexibele manier de prestaties van hun businessprocessen te meten en te analyseren en zo de werkelijke oorzaken van problemen te vinden. Verbeterinformatie is snel aan de juiste mensen te leveren via de SAP GUI, zodat deze ook in staat zijn tot het uitvoeren van de juiste acties. Every Angle is een bewezen effectieve en kostenbesparende oplossing. Een implementatie van de oplossing gebeurt altijd binnen de afgesproken tijd, binnen het vastgestelde budget en zoals onze klanten zeggen: 'het levert meer op dan verwacht'. In slechts drie dagen is Every Angle volledig werkend op elk SAP-systeem. Is de oplossing in gebruik, dan zal er voor gebruikers een wereld aan geavanceerde analyses opengaan. Voor meer informatie



Ingezonden persbericht