Bestegarage.nl helpt met vinden van beste garage in eigen buurt


Nieuwe website Bestegarage.nl start activiteiten in Rotterdam; vanaf eind 2011 beschikbaar in heel Nederland.

ROTTERDAM, 20110927 -- Te vaak komt het voor dat autobezitters na een reparatie ontevreden zijn. Voor de meeste autobezitters is het onderhoud van hun auto ondoorzichtig waardoor de reparatiekosten snel tegenvallen en er gemakkelijk wantrouwen ontstaat. Vanaf 3 oktober komt hier verandering in. Beste Garage opent haar deuren en helpt autobezitters de beste garage te vinden voor hun auto in hun buurt.

Te vaak komt het voor dat autobezitters na een reparatie ontevreden zijn. Voor de meeste autobezitters is het onderhoud van hun auto ondoorzichtelijk waardoor de reparatiekosten snel tegenvallen en er gemakkelijk wantrouwen ontstaat.  Vanaf 3 oktober komt hier verandering in. Beste Garage opent haar deuren en helpt autobezitters de beste garage te vinden voor hun auto in hun buurt.

Enkele Rotterdamse ondernemers zijn gestart met een website waar heel simpel de beste garage voor een auto in de buurt gevonden wordt. Deze dienst is vanaf 3 oktober te vinden op Bestegarage.nl en richt zich allereerst op regio Rotterdam. Op Beste Garage.nl zijn al meer dan 300 garages te vinden en dat aantal groeit snel. Vanaf eind 2011 is de dienst beschikbaar voor heel Nederland.

De meeste consumenten doen vooronderzoek, bij aanschaf van product of dienst, met Internet als informatiemedium. Vele producten en diensten die consumenten aanschaffen kunnen op een onafhankelijk platform vergeleken en beoordeeld worden. Garages en hun dienstverlening nog niet. Door middel van de slim opgezette website is heel gemakkelijk te zien wat de beste garage in de buurt is. Een bezoeker vult slechts een postcode en kenteken in. Vervolgens zoekt de website, op basis van het merk van de auto, de garage met de hoogste score. Consumenten geven na reparatie aan of ze tevreden zijn door slechts één vraag te beantwoorden: “Kom je de volgende keer weer terug?”.

Voor autobezitters hebben uitgaven aan de auto het grootste aandeel in het budget na de kosten voor wonen. Hier is veel te winnen.Beste Garage heeft zich ten doel gesteld beter inzicht te verschaffen in het onderhoudsproces van een auto. Beginnend met het vinden van de beste garage in de regio. Dit alles resulteert in minder tijd, kosten en zorgen.

De diensten van Beste Garage leveren de autobezitter een veel beter inzicht en biedt de mogelijkheid om een garage te selecteren die aansluit bij zijn of haar wensen. Dit alles op basis van aanbevelingen van andere autobezitters.

Website: www.bestegarage.nl
Steven Kop