NIEUW: Lifestylemagazine met besparen als rode draad


BADHOEVEDORP, 20111003 -- Uitgeverij Vitarus Media B.V. brengt 7 oktober het eerste nummer van het tijdschrift budget&lifestyle op de markt. budget&lifestyle komt zes keer per jaar uit en start met een oplage van 31.000 exemplaren. Het tijdschrift is beschikbaar in alle grote supermarkten, kiosken en boekhandels.

budget&lifestyle benadert de lezer op een nieuwe manier. Het blad schrijft voor die (geld)bewuste Nederlander die weet dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Lifestyle voor een goede prijs dus. Omdat het noodzakelijk is, of omdat hij/zij gewoon graag meer wil kunnen doen voor hetzelfde geld. De lezer wil het leven vooral leuk houden en geeft niet per definitie veel om merken. Hij/zij weet gewoon dat er aan mooie en goede dingen niet altijd een hoog prijskaartje hoeft te hangen. De reputatie van een product of merk in combinatie met de prijs is daarom vele malen belangrijker.

Vaste culinaire columnisten van het blad zijn Pierre Wind en wijnschrijver Harold Hamersma. Ook het Nibud is een redactionele partner.

Het blad wordt ondersteund door een website www.budgetenlifestyle.nl, die in dezelfde week live gaat.


Doelgroep


budget&lifestyle is er voor de ondernemende, stijlbewuste 25+- man of vrouw. De lezer heeft minimaal MBO+-niveau en verdient modaal dan wel bovenmodaal. Hij of zij heeft een druk leven en probeert naast het werk ook het sociale leven, met of zonder kinderen, goed en prettig in te delen. Met de partner en/of met goede vrienden. Luxe is leuk, maar niet nodig. Als het maar gezellig en mooi is. Want hij/zij wil wel graag veel doen én er goed uit zien. Besparen is een rode draad maar het is en blijft een lifestylemagazine dat de mooie dingen van het leven aanprijst.


Inhoud

budget&lifestyle biedt een combinatie van lifestyle-onderwerpen als reizen, trends, mode, culinair en wonen met inspirerende artikelen over het algemeen dagelijks bestaan, vaak ook voorzien van tips & trucs om meer uit het leven en je budget te halen. Alles is prettig leesbaar, helder en met aantrekkelijke fotografie.

budget&lifestyle is een concept van uitgever en grafisch vormgever Henk van de Wall en bladenmaker Djamila Zon.