Gemeente Son en Breugel


oktober in het gemeentehuis

Commissievergaderingen 3 en 4 oktober in het gemeentehuis

Volgende week zijn er 2 commissievergaderingen in het gemeentehuis. De op 5 oktober 2011 geplande vergadering van de commissie algemene zaken gaat, in verband met de beperkte agenda, niet door. Iedere commissievergadering begint met een opening, spreekmogelijkheid voor het publiek over onderwerpen die op de agenda staan, vaststelling van het verslag van de vergadering van de vorige keer en ingekomen stukken en mededelingen en rondvraag. Hieronder leest u de agenda's van de vergaderingen.

Commissie Grondgebiedzaken
Datum en tijdstip: maandag 3 oktober 2011, 20:00 uur

Agenda:
o Beheer bossen door Staatsbosbeheer

Commissie Burgerzaken
Datum en tijdstip: dinsdag 4 oktober 2011, 20:00 uur

Agenda:
o Implementatie van de Wet OKE, met presentatie o Advies ter voorbereiding raadsbesluit
o Jaarverslag leerplicht 2010-2011
o Nieuwe koers subsidiebeleid

Openbare vergaderingen
De vergaderingen van de commissies zijn openbaar. U kunt de stukken die daarbij horen, inkijken op het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt ze ook van onze website halen: www.sonenbreugel.nl. Kijk onder Actueel, agenda. Hieronder vindt u de agendapunten per vergadering.

Spreekrecht
Tijdens de vergaderingen van de commissies heeft u spreekrecht. Dit houdt in dat u aan het begin van de vergadering uw mening kunt geven over onderwerpen die op de agenda staan. Als u uw mening wilt laten horen, moet u dit voor de vergadering doorgeven aan de griffier. U krijgt 5 minuten het woord. U kunt uw verhaal op papier zetten en daarna uitdelen aan de aanwezigen.