DN-I(R) bepaalt succes in onderwijs en arbeidsmarkt.

Persbericht van CASE Builders

Succes in onderwijs en arbeidsmarkt wordt bepaald door iemands DN-I(R). Het Sittardse CASE Builders stelde na 10 jaar onderzoek en meer dan 15.000 assessments vast dat iemands DN-I(R) bepalend is voor zijn of haar succes in onderwijs en arbeidsmarkt.

De Dynamic Natural Identity(R) (DN-I(R)) is voor ieder mens uniek en bestaat uit een specifieke combinatie van persoonlijkheidskenmerken en competenties of talenten die in hoge mate het succes bepalen in een baan of opleiding.

Het vaststellen van het DN-I(R) gebeurt via internet met een online assessment op 81 talenten en kenmerken. De resultante hiervan is een DN-I(R)profiel dat door CASE Builders wordt weergegeven en toegelicht in een uitgebreide rapportage.

Precieze match
CASE Builders maakt het in haar online software mogelijk dit DN-I(R) profiel te matchen met DN-I(R) profielen van met dan 3000 functies en opleidingen op verschillende niveaus. Met 1 druk op de knop wordt het DN-I(R)profiel van één of meerdere personen vergeleken met het DN-I(R)profiel nodig voor het adequaat invullen één of meerdere opleidingen of functies. Daartoe heeft CASE Builders ca. 3000 unieke profielen berekend op basis van de kwalificatiedossiers van het MBO en referentieprofielen in het VO en HBO. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met onder meer opleiding, ervaring en belangstelling. Voor het bedrijfsleven berekende CASE Builders zogenaamde 'referentieprofielen' die aan de basis kunnen staan van de match van meerdere (potentiële) werknemers met dit ideaalprofiel.

Elke jongere de juiste opleiding
Met DN-I(R)is een passende studiekeuze snel gecheckt. Met 1 druk op de knop wordt het DN-I(R)profiel vergeleken met het DN-I(R)profiel van één of meerdere opleidingen of uitstroomrichtingen. Matchen op DN-I(R)en het realiseren van specifieke interventies en aanpassingen voorkomt dan ook schooluitval, stimuleert en stuurt persoonlijke begeleiding op maat van elke leerling of werknemer. In dit kader werkt CASE Buildrs inmiddels o.a. voor ROC Mondriaan, ROC Tilburg, ID College, ROC Albeda, AOC Oost, Zuyd Hogeschool en vele VMBO scholen.

DN-I(R) vergroot de beheersbaarheid van het bestand van mensen met een uitkering.
Veel gemeentes hebben wel het aantal mensen met een uitkering in beeld, maar niet of nauwelijks het aanwezige potentieel. Door het DN-I(R)te bepalen van alle mensen met een uitkering zien gemeentes in 1 oogopslag hoe hun bestand is samengesteld en wat de mensen hierin wèl kunnen. Zij kunnen zo gerichter op zoek naar oplossingen en werk voor deze doelgroepen.

CASE Builders heeft haar DN-I(R) platform inmiddels beschikbaar voor elk bedrijf of organisatie die een adequate en betaalbare oplossing wil voor het voorkomen van schooluitval, werving en selectie, outplacement en competentiemanagement.

Ook werkt CASE Builders voor meerdere gemeentes in Zuid-Nederland als het gaat om het in kaart brengen en naar werk begeleiden van mensen met een uitkering en advisering en bepalingen inzake de wet "Werken naar Vermogen".

Cees Morsch, directeur/eigenaar CASE Builders: "Na meer dan 15.000 persoonlijkheid- en competentietesten met het test- en matchinstrument TestCASE ontdekten we dat iedereen een absoluut uniek talentenprofiel heeft. Dit DN-I(R) profiel weerspiegelt iemands natuurlijke identiteit en bepaalt de mate van succes in opleiding en werk. DN-I(R) is geen statisch gegeven, maar biedt een dynamisch beeld dat zich ontwikkelt op basis van opleiding en ervaring. Dat maakt werken met DN-I(R) spannend en inspirerend. Want wie zich ontwikkelt, ziet dat op termijn terug in zijn DN-I(R)."

Matchen op DN-I(R): altijd de best passende beschikbare kandidaat voor een functie of de best passende beschikbare functie of opleiding voor een kandidaat.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.case-builders.com
Bijlage:
* http://prs.perssupport.nl/load-file.do?download=true&uri=/1004/e510 749b-ed42-11e0-a381-59d595e934ce.jpg&filename=beurswand_1 copy.jpg * http://prs.perssupport.nl/load-file.do?download=true&uri=/1004/e500 961a-ed42-11e0-a381-59d595e934ce.jpg&filename=logo dn-i copy.jpg




Razende Robot Reporter