Jefferies begint aan haar 50e jaar

NEW YORK, LONDEN, HONGKONG--(BUSINESS WIRE)-- 20111003 --

Het internationale investment banking bedrijf Jefferies begint vandaag aan het 50e jaar van dienstverlening aan haar cliënten. Jefferies werd opgericht op 2 oktober 1962 en is op dit moment wereldwijd leider op het gebied van het verstrekken van inzichten, expertise en uitvoering aan beleggers, ondernemingen en overheden.

Richard B. Handler, Chairman en CEO van Jefferies, merkt op, “Jefferies werd bijna 50 jaar geleden opgericht om de liquiditeit van haar cliënten te verbeteren door het creëren van een “derde markt” waar kopers en verkopers van equity op efficiënte wijze bij elkaar zouden worden gebracht om de gunstigst mogelijke uitvoering te realiseren. We zetten onze cliënten op de eerste plaats, terwijl onze concurrenten zich inspanden om de bestaande toestand in stand te houden voor hun eigen belang. We creëerden toen een van de eerste elektronische handelsplatforms, dat later de Investment Technology Group werd. Thans zijn we een wereldwijd opererende investment bank die een volledig aanbod van diensten levert aan beleggers, ondernemingen en overheden. ‘De cliënt op de eerste plaats’ is niet slechts een slogan bij Jefferies. Het is al 50 jaar waar het werkelijk om draait bij ons, en het zal ook altijd de filosofie blijven op basis waarvan iedereen van ons bij Jefferies werkt.”

“Al vijf decennia lang bloeit Jefferies als bedrijf dat vol passie haar cliënten helpt hun doelstellingen te verwezenlijken,” aldus Brian P. Friedman, Chairman van het Executive Committee van Jefferies. “Het succes van onze cliënten werd het fundament van ons eigen succes. Vol trots staan we aan het begin van ons 50e jaar met meer dan 3800 getalenteerde medewerkers/partners over de hele wereld die klaar staan voor samenwerking met en dienstverlening aan cliënten voor nog eens 50 jaar, en meer.”

Het allesomvattende platform van Jefferies levert een compleet aanbod van investment banking, sales, trading, research en strategy voor het gehele spectrum van equity en fixed income securities, evenals valuta en commodities, voor cliënten verspreid over de V.S., Europa en Azië. Met een mondiaal hoofdkantoor in New York, regionale kantoren in Londen en Hongkong en bijkantoren in meer dan 30 andere steden, is het wereldwijde uitvoerings- en distributieplatform van het bedrijf in staat te voldoen aan de behoeften van cliënten van over de hele wereld.

Jefferies Group, Inc. (NYSE: JEF) is een wereldwijd opererend bedrijf voor investment banking dat al bijna 50 jaar volledig is gericht op het dienen van haar cliënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Jefferies
Richard Khaleel, +1 212 284 2556
rkhaleel@jefferies.com
of
Desiree Maghoo, + 44 20 7029 8085
dmaghoo@jefferies.com
of
CJP Communications
Josh Passman, +1 212 279 3115, x203

jpassman@cjpcom.com

Ticker_symbol NYSE:JEF