Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Onder embargo tot moment van uitreiking

Speld van Verdienste voor Jan Derhaag uit Munstergeleen

Sittard-Geleen, 30 september 2011 ­ Burgemeester Sjraar Cox reikt op 3 oktober 2011 om 20.45 uur de Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uit aan Jan Derhaag uit Munstergeleen.

De heer J.G.A. Derhaag was van 1960 tot en met 2004 als trainer actief bij Boksschool De Amateur. Nog steeds is hij wekelijks te vinden in de boksschool en coacht hij de trainers. Bovendien traint hij de beginnersclub, die enkele keren per jaar van start gaat en is hij betrokken bij trainingen van specifieke doelgroepen, die naast de zogenaamde recreantengroep en de wedstrijdgroep bij Boksschool De Amateur trainen. Tijdens deze trainingen onderricht de heer Derhaag niet alleen de technische aspecten van de sport, maar ook discipline en respect maken dankzij hem een vast onderdeel uit van de lessen. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de bokssport in onze regio.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn de uitreiking van de Speld van Verdienste op 3 oktober 2011 om 20.45 uur in de kantine Sporthal 't Trefpunt, Pancratiusstraat 25 te Munstergeleen.