Gemeente Breda

Asfalteren fietspaden Deken Dr. Dirckxweg en aanpassen kruising Deken Dr. Dirckxweg - Klein Wolfslaar
Gepubliceerd op 29 september 2011
Op maandag 3 oktober start de aannemer, in opdracht van de Gemeente Breda, met het asfalteren van de fietspaden langs de Deken Dr. Dirckxweg. Het gaat om de fietspaden tussen de rotonde Roosberg in Bavel en de bosrand bij begraafplaats Lichtenberg. Zonder tegenslag zijn de werkzaamheden op vrijdag 25 november afgerond.

Wat gaat er gebeuren

De fietspaden zijn nu voorzien van een tegelverharding die aan vervanging toe is. Daarom wordt deze verwijderd. Vervolgens leggen de nutsbedrijven een kabel voor de openbare verlichting om. Daarna krijgen de fietspaden een nieuwe fundering en asfalt. Tijdens de werkzaamheden worden de fietsers over de rijbaan geleid, daarom is autoverkeer in beide richtingen niet mogelijk. Het autoverkeer wordt omgeleid via Lange Bunder - Loevesteinstraat - Zwijnsbergenstraat - Marialaan - Allerheiligenweg - Ulvenhoutselaan - Rouppe van der Voortlaan en vice versa. Begraafplaats `de Lichtenberg' blijft bereikbaar via Ulvenhout, de scouting blijft bereikbaar via Bavel.

Bouwverkeer `Buitenplaats'

Maandag 3 oktober wordt gewerkt aan de kruising Deken Dr. Dicrkxweg - Klein Wolfslaar. Het kruispunt is dan afgesloten voor alle verkeer. Het bouwverkeer `Buitenplaats' volgt dan de route Klein Wolfslaar - Overakkerstraat richting het hoofdwegennet.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente en de aannemer zijn er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar proberen dit tot een minimum te beperken en vragen uw begrip hiervoor.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. van Oosterum van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 46 94 of via e-mailadres bwm.van.oosterum@breda.nl.
Deel Asfalteren fietspaden Deken Dr. Dirckxweg en aanpassen kruising Deken Dr. Dirckxweg - Klein Wolfslaar op Twitter Deel Asfalteren fietspaden Deken Dr. Dirckxweg en aanpassen kruising Deken Dr. Dirckxweg - Klein Wolfslaar op Facebook Deel Asfalteren fietspaden Deken Dr. Dirckxweg en aanpassen kruising Deken Dr. Dirckxweg - Klein Wolfslaar op Hyves