Ingezonden persbericht


VERS VAN DE PERS: LOUDER #3
Het mannenmagazine van Radio 538 en HUB uitgevers

Hilversum, 3 oktober 2011 - Vanaf vrijdag 7 oktober aanstaande ligt het derde nummer van LOUDER, hét mannenmagazine van Radio 538 en HUB Uitgevers, in de winkels. LOUDER staat vol met leuke onderwerpen die de man inspireert, zoals sport, geld, mode, gadgets, muziek, culinair, auto's en uiteraard seks!

Na Jeroen Nieuwenhuize en Edwin Evers was het nu de beurt aan Radio 538 DJ Tim Klijn om LOUDER kleur te geven en dat heeft hij met verve gedaan! Lees bijvoorbeeld zijn gesprek met de meest eigenzinnige voetbalcommentator van Nederland Johan Derksen, over voetbal en zijn andere hobby muziek: 'Na twintig wedstrijden in één weekend verlang ik naar een mooi concert. Als ik stop met VI ga ik nooit meer naar een voetbalwedstrijd.' en 'Voetballers zitten veel in die Toppers-sector, maar al kreeg ik 10.000 euro, dan ging ik daar niet heen. Sterker nog; met kinderporno en De Toppers wil ik niets te maken hebben.''

Ook geeft Tim ons een kijkje in zijn privé fotoalbum en vertelt hij over zijn favoriete wereldstad: New York. Maar deze LOUDER staat ook vol opmerkelijke uitspraken van anderen. 'Vreemdgaan komt vaker voor dan griep - en dat wordt nog vergoed', aldus relatiepsycholoog Bert Ruitenbeek in het Dossier Vreemdgaan, waarin uiteraard ook de vreemdgangers zelf aan het woord komen. 'Meer dan dertien maanden in een cel waar 24 uur per dag fel licht aan stond. Zo proberen ze je mentaal te breken' zegt Franklin Zwiers, die onschuldig in de cel zat in het buitenland.

LOUDER sluit aan bij de identiteit van Radio 538: onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig en jongensachtig. Het magazine komt zes keer per jaar uit. Voor elk nummer is een (gast)hoofdredacteur uitgenodigd, gerelateerd aan Radio 538. Elke uitgave staat daarbij garant voor bijzondere content, afgestemd op de belevingswereld van de DJ's en lezers.

Meer informatie: www.louder.nl

LOUDER vanaf 7 oktober in de winkels voor ¤ 3,95