Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diana Janssen benoemd tot vicevoorzitter FEDMA

Amsterdam, 3 oktober 2011 - Per 1 oktober jongstleden is Diana Janssen, directeur van branchevereniging DDMA, benoemd tot vicevoorzitter van de Federation for European Direct and Interactive Marketing (FEDMA). Door de benoeming zal DDMA nog nauwer betrokken zijn bij de internationale belangenbehartiging van dialoogmarketing en bestendigt zij haar leidende rol als vertegenwoordiger van de sector.

Internationale lobby

Diana Janssen, directeur DDMA: "Naast een actieve Public Affairs in Nederland, is DDMA al geruime tijd gesprekspartner in Brussel. In de afgelopen jaren zien wij dat de belangrijkste kaders voor onze sector in Europees verband worden gesteld. Het is voor DDMA belangrijk vanaf het eerste moment effectief aanwezig te zijn op de plek waar besluiten worden genomen. Door mijn benoeming als vicevoorzitter van FEDMA zit DDMA nog dichter bij het vuur."

DDMA Brussel
Naast de internationale functie van Janssen, wordt DDMA Compliance Officer Jitty van Doodewaerd, 1 tot 2 dagen per week in Brussel gedetacheerd. Van Doodewaerd zal hier actief de branchestandpunten in de herziening van de Europese Privacy Richtlijnen voor het voetlicht brengen. Door consequent in Brussel aanwezig te zijn, is DDMA in staat de belangen van haar leden en de branche te behartigen in aanloop naar Europese regelgeving.

Over FEDMA
De Federatie van Europese Direct Marketing (FEDMA) is de Europese branchevereniging voor de dialoogmarketing branche. Een vereniging die zich tot doel stelt de belangen te behartigen en het imago, status en aanzien van dialoogmarketing in Europa te verbeteren. Voor meer informatie zie: fedma.org

Over DDMA
DDMA is de branchevereniging voor dialoogmarketing in Nederland en omvat alle vormen van directe communicatie; van social marketing tot direct mail. DDMA biedt deskundige en praktische kennis over datadriven marketing. Als service aan de leden (opdrachtgevers & dienstverleners), als gesprekspartner van Den Haag en Brussel en als promotor van kwaliteit in de sector. DDMA is houder van en staat voor het Privacy Waarborg. Voor meer informatie zie: ddma.nl


---