Ingezonden persbericht


Persbericht

SOGETI EN EPI-USE BUNDELEN KRACHTEN

Vianen, 3 oktober 2011

ICT dienstverlener Sogeti gaat met EPI-USE Labs samenwerken op het gebied van Testtooling. Sogeti kan SAP testtrajecten efficiënter uitvoeren met behulp van de Data Sync Manager tool van EPI-USE Labs. Om aan deze gecombineerde expertise concreet vorm te geven zijn Sogeti en EPI-USE Labs op 3 oktober 2011 een partnership aangegaan.

Dit partnership verrijkt de SAP test propositie van Sogeti. Door de krachten te bundelen tussen Sogeti en EPI-USE Labs is het mogelijk om SAP testtrajecten te versnellen. Door deze tijdwinst gaan klanten significante kosten besparen.

Met de Data Sync Manager (DSM) tool van EPI-USE Labs is het mogelijk om op gestructureerde wijze een kopie van het SAP productiesysteem te maken. Deze tool leent zich dan ook uitermate goed voor het opzetten van een efficiënte ICT testomgeving, waarmee een datareductie tot 70% wordt behaald. Daarnaast is het een eenvoudige manier om een kopie te maken van productieomgevingen en deze zo vaak als gewenst te refreshen. Data scrambling en het selecteren op object niveau zijn andere voordelen van deze tool.

Marco van den Brink, directeur van de SAP divisie, Sogeti Nederland B.V.: "Sogeti kan nu kwalitatief veel sneller SAP omgevingen testen! De Data Sync Manager (DSM) oplossing van EPI-USE Labs is door SAP gecertificeerd. Sogeti biedt nu samen met EPI-USE Labs de mogelijkheid om voor elk SAP-testtraject de SAP-data snel te kopiëren voor praktische test-scenario's."

"De samenwerking past perfect in de strategie van Sogeti en EPI-USE Labs om kwalitatief hoogwaardige SAP test-oplossingen aan te kunnen bieden. Sogeti begreep direct wat dit kan betekenen voor SAP gebruikersorganisaties. Omdat geen SAP-oplossing gelijk is, vraagt dit veel van een goede test-oplossing. Met onze Data Sync Manager tool wordt testen efficiënter en goedkoper gemaakt voor SAP gebruikende organisaties. Het marktpotentieel wordt hier fors mee uitgebreid." volgens Evan Jones, VP Europe, EPI-USE Labs.

Over EPI-USE Labs
EPI-USE Labs is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software producten die waarde toevoegen aan SAP-systemen. Klanten over de hele wereld complimenteren de organisatie vaak met de uitstekende service en ondersteuning. Ze waarderen de technische expertise en ruime ervaring in SAP en de 24x5 support. Doel van EPI-USE Labs is om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te vereenvoudigen en data management te versnellen zodat de klant beschikt over de informatie die hij nodig heeft voor het beheren van zijn SAP-omgeving. De focus ligt op twee gebieden: Landscape Management (voor ERP, SRM, BW en CRM-omgevingen) en Human Capital Management (HCM).

Over Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl