Ingezonden persbericht


Sheraton Amsterdam Airport Hotel kleurt roze in oktobermaand

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center kleurt roze in de oktobermaand om aandacht te vragen voor borstkanker. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de patisserie afdeling van het hotel een unieke Pink Ribbon Cupcake gecreëerd.

SCHIPHOL 3 oktober 2011 - Op maandag 3 oktober lanceert het Sheraton Amsterdam Airport Hotel haar nieuwe signature Cupcakes in het Runway Café. Ter ere van deze lancering heeft de patisserie afdeling van het hotel een unieke Pink Ribbon Cupcake ontworpen. Behalve deze Pink Ribbon Cupcake introduceert het team ook cupcakes in smaken zoals Ba-na-na-rama en Honey Temptation.

"Veel van onze medewerkers hebben in hun directe omgeving te maken (gehad) met borstkanker. Met deze actie willen wij iedereen een hart onder de riem steken en aandacht vragen voor borstkanker" aldus Alex Batteram, Director Food & Beverage Sheraton Amsterdam Airport Hotel.

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.

De Pink Ribbon Cupcakes worden de gehele maand oktober verkocht in het Runway Café voor ¤3,00 per stuk. Per verkochte Cupcake gaat er ¤1,00 naar Pink Ribbon. Via de Facebook pagina van het hotel kan de actie gevolgd worden.

Voor bestellingen kunt u ook contact opnemen via email

of 020 316 43 00 (Vraag naar het Runway Café)

Einde