Wageningen Universiteit en Researchcentrum 5 okt 2011 - 15 okt 2011

Locatie: Wageningen, Ede, Barneveld

Food Valley staat van woensdag 5 t/m zaterdag 15 oktober 2011 in het teken van Food4you. Het succesvolle kennisfestival over gezond en lekker eten, dat in 2007 voor het eerst in Wageningen werd georganiseerd, heeft zich inmiddels uitgebreid naar de gemeentes Ede en Barneveld.

De regio Food Valley is nationaal en internationaal de kraamkamer voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het gebied van voeding. Door de universiteit, de vele onderzoeksinstituten, de mbo- en hbo-scholen - met opleidingen op het gebied van voeding en gezondheid - en de vele foodbedrijven en organisaties. Food4you slaat de brug tussen wetenschap en praktijk. Op verrassende wijze wordt recente kennis over voeding, voedsel en leefstijl gepresenteerd aan een breed publiek. Food4you is dé plek om te proeven, te leren en te netwerken! Voor jong en oud, voor iedereen.

Good food, better mood! Â
Food4you heeft ieder jaar een thema. Voor 2011 is dit âGood food, better mood!â
Wat eten we om gezond te blijven? Hoe kiezen we onze voeding en wie vertelt ons wat gezond is? Wie bewust eet voelt zich energieker en dus vrolijker. En de voeding die we kiezen beïnvloedt niet alleen onszelf, duurzame keuzes zijn ook goed voor onze leefomgeving. Food4you gaat over de keuzes die je helpen om je goed te voelen.Â