Gemeente Binnenmaas

Evaluatie subsidiebeleid

Wethouder Joosten opent webwarenhuis EasyOutlet.nl

29-09-2011

Op woensdag 5 oktober a.s. om 14.15 uur opent wethouder ir. W.W. Joosten het online Outlet Warenhuis EasyOutlet.nl. Plaats van handeling is het gemeentehuis, waar de wethouder symbolisch een lint om een laptop doorknipt en daarmee het online Outlet Warenhuis online zet.

EasyOutlet.nl, onderdeel van Keurselect postorders, biedt de websurfer een grote variatie aan producten. Het doel is tegen zo laag mogelijke prijzen online de leukste producten aan te bieden. De eigenaar van EasyOutlet.nl, Roland van t Hoenderdaal uit s-Gravendeel, is blij met de bereidwilligheid van de gemeente Binnenmaas om zijn Outlet Warenhuis officieel te openen.

Bij gewone winkels gebeurt het wel vaker dat een gemeentebestuurder de opening verricht, maar voor een webwarenhuis is dat bij mijn weten nog nooit gedaan, reageert van t Hoenderdaal enthousiast. Omdat er geen fysieke winkel is, neemt de eigenaar zijn virtuele winkel mee naar het gemeentehuis. De gemeente Binnenmaas draagt beginnende ondernemers een warm hart toe en werkt daarom graag mee.