Gemeente Dalfsen

Start inschrijving bouwkavels "De Gerner Marke" en "De Koele"

03-10-2011

Vanaf 5 oktober 2011 tot en met 8 november 2011 kunt u zich inschrijven voor bouwkavels in "De Gerner Marke" in Dalfsen en "de Koele" in Hoonhorst.

In "De Gerner Marke" worden 5 kavels uitgegeven voor een vrijstaande woning en 8 kavels voor een halfvrijstaande woning. De twee kavels die in "De Koele" worden uitgegeven zijn bestemd voor een vrijstaande woning.

De informatiemappen kunt u hier vanaf woensdag 5 oktober downloaden. Wij adviseren u de informatiemap goed te lezen. Hierin staat onder andere informatie over de kavels, het bestemmingsplan en de verkoopvoorwaarden. Daarnaast is het inschrijfformulier opgenomen. Samen met het inschrijfformulier moet u enkele bijlagen inleveren. Lees hiervoor de toelichting die bij het inschrijfformulier is gevoegd. Het inschrijfformulier kunt u afgeven bij de receptie op het gemeentehuis of opsturen naar:
Gemeente Dalfsen
Afdeling Ontwikkeling en Grondzaken
Postbus 35
7720 AA Dalfsen

Ook bent u voor de inschrijving EUR 250,-- inschrijfgeld verschuldigd. Dit bedrag moet u overmaken en kunt u niet contant of per pin betalen! Inschrijfformulieren die na de sluitingsdatum worden ingeleverd, niet compleet zijn of waarvoor het inschrijfgeld niet of te laat is betaald, worden niet in behandeling genomen.

De uitgifte van bouwkavels in "Westerbouwlanden Noord" in Nieuwleusen zal later, op een nog nader te bepalen tijdstip, plaatsvinden.

Vragen kunt u mailen naar a.vandennoort@dalfsen.nl.