Gemeente Oldebroek


Burgemeester Hoogendoorn komt op bezoek...

Graag maakt de nieuwe burgemeester, de heer Hoogendoorn, kennis met u. Daarom bezoekt hij binnenkort de dorpskernen van de gemeente. Naast bezoeken aan de dorpskernen neemt burgemeester Hoogendoorn de tijd om nader kennis te maken met o.a. verenigingen en instellingen in de gemeente Oldebroek.

Op 5 oktober bezoekt de burgemeester 't Loo
Op 5 oktober brengt burgemeester Hoogendoorn een bezoek aan de dorpskern 't Loo. Fractievoorzitter Ronald Gerard van ABO neemt de burgemeester, samen met zijn fractie, mee naar 't Grinthuus. De klankbordgroep 't Loo neemt de burgemeester 's middags mee voor een rondleiding en zal hem met enige trots het mooiste plekje van Nederland laten zien. Na afloop van de rondleiding volgt een kennismakingsgesprek tussen de burgemeester en het bestuur van 't Grinthuus.

Op 6 oktober bezoekt de burgemeester Hattemerbroek Op 6 oktober bezoekt burgemeester Hoogendoorn Hattemerbroek. 's Middags leiden Jennifer Zoombelt en Bert-Jan Dokter van de PvdA hem rond. Op het programma staan het nieuwe bedrijventerrein bij de A28/A50, de brandweerkazerne, enkele bouwlocaties, het sportpark en de speeltuin.

Kom kennis maken: vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur is er in de Bouwakker een gevarieerd avondprogramma, waarin een aantal verenigingen uit Hattemerbroek zich zal presenteren. Toneelgroep Irene voert een toepasselijke eenakter op. Alle inwoners van Hattemerbroek zijn hierbij van harte welkom!

Op 13 oktober bezoekt de burgemeester Wezep
Op 13 oktober brengt burgemeester Hoogendoorn een bezoek aan Wezep. Fractievoorzitter Ton van Leijen geeft 's middags een rondleiding en bezoekt met de burgemeester het zwembad, het jongerencentrum en een bedrijf. 's Avonds staan er in het dorpshuis ontmoetingen met uitgenodigde verenigingen, instellingen en organisaties op het programma.

Kom kennis maken: vanaf 21.00 uur is er gelegenheid om in het dorpshuis kennis te maken met burgemeester Hoogendoorn. U bent van harte welkom!

't Loowoensdag 5 oktober
Hattemerbroekdonderdag 6 oktober
Wezepdonderdag 13 oktober
Noordeindewoensdag 19 oktober
Oosterwoldedinsdag 1 november

Wekelijks informeren wij u verder over de aanstaande bezoeken.