Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer spreekt op congres Klantgerichte Overheid

In het WTC Rotterdam wordt woensdag 5 oktober 2011 het congres Klantgerichte Overheid georganiseerd. Een van de sprekers daar is Patrick van Domburg (wethouder Dienstverlening). Aansluitend op een debat over de rol van social media, neemt hij het eerste exemplaar in ontvangst van de publicatie 'Nieuwe media, kans voor dienstverlening en interactie: Met Antwoord© in Dialoog'. Het boek kwam tot stand mede door inbreng van de gemeente Zoetermeer als lid van de redactie.

In dit boek wordt uiteengezet hoe gemeenten slim kunnen inspelen op de sociale gedragsveranderingen en welke kansen de inzet van nieuwe media biedt voor de overheid en de gemeenschap. Bijvoorbeeld om het vertrouwen in de overheid te vergroten, maar ook te voldoen aan de eis van een flexibele en compacte overheid. De hoofdstukken inspireren om ontwikkelingen in techniek en maatschappij te duiden en om ermee aan de slag te gaan.

Bestellen of downloaden
Het boekje is gratis te bestellen op
www.kinggemeenten.nl/king-kwaliteitsinstituut-nederlandse-gemeenten/met
-antwoord-in-dialoog/bestellen of te downloaden (vanaf 5 oktober) op www.kinggemeenten.nl/media/392842/publicatie_nieuwe_media_kans_voor_die nstverlening_en_interactie.pdf.