Gemeente Vlaardingen



-

Wat is de Vlaardingse identiteit?

05-10-2011 |

Voelt u zich een echte Vlaardinger en verbonden met deze stad? Ervaart u dit net zo sterk als een Rotterdammer, Dordtenaar of Hagenees dat met zijn of haar geboortestad doet? Wat máákt eigenlijk dat u zich verbonden voelt met uw geboorteplaats, uw woonplaats, uw familie, uw sportclub of met uw religie?

Tijdens de Maand van de Geschiedenis zoekt de redactie van www.geschiedenisvanvlaardingen.nl waar Vlaardingers zich mee verbonden voelen. Daarom roept zij iedereen op een egodocument te maken en aan de redactie te bezorgen. Ga er eens voor zitten en beschrijf een dag uit uw leven op maximaal twee A4-tjes. Of bezorg ons enkele foto's mét een korte beschrijving en vertel ons zo waar u zich mee verbonden voelt. Uw bijdrage kunt u tot maandag 31 oktober 2011 mailen. U kunt ook tweets de wereld in sturen met #egodoc.

Het Stadsarchief bundelt de inzendingen voor het nageslacht. Zo wordt uw egodocument een bron van informatie over het leven in Vlaardingen in het tweede decennium van de 21e eeuw. De redactie plaatst alle verhalen en foto's op de website www.geschiedenisvanvlaardingen.nl. Mocht u bezwaar hebben tegen vermelding van uw naam, dan volstaat het dit kenbaar te maken.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000