Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 11.45 uur

Utrecht, 05-10-2011

Verkeersongeval

LEUSDEN Op dinsdagmiddag ontstond een aanrijding tussen twee autos. Een man raakte hierbij gewond.

Omstreeks 17.15 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeval op de Dodeweg. Een 33-jarige automobiliste uit Scherpenzeel (Gelderland) reed over de Dodeweg, gaande in de richting van de Arnhemseweg. Ter hoogte van een begraafplaats ontstond er een aanrijding met een 35-jarige automobilist uit Amersfoort, die vanaf de begraafplaats de Dodeweg op reed. De man had letsel aan zijn nek en hand en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw raakte niet gewond.

Aanrijding

AMERSFOORT Op dinsdagochtend raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 11.45 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Wiekslag. Een 58-jarige vrouw uit Amersfoort reed op haar fiets over de Randwijcklaan, komende uit de richting van Ringweg-Kruiskamp. Een 36-jarige automobiliste uit Amersfoort reed op de Wiekslag, komende uit de richting van de Lageweg. Op de kruising van de Wiekslag met de Randwijcklaan zag zij de fietsster over het hoofd, waardoor de fietsster ten val kwam. Zij werd met een gebroken bekken per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Man aangehouden voor diefstal camper

AMERSFOORT Dinsdag 4 oktober is een man aangehouden voor het stelen van een camper.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie hebben agenten van de politie Breda rond 10.00 uur een verdachte aangehouden voor diefstal van een camper. Een 38-jarige man uit Bavel zou de camper tussen 29 september en 3 oktober hebben weggenomen vanaf de Kleine Koppel in Amersfoort. De 39-jarige eigenaar uit Amersfoort van de camper heeft aangifte gedaan van diefstal. De man uit Bavel is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vechtpartij

AMERSFOORT Dinsdagavond is een ruzie ontstaan om een scooter. Er zijn twee personen aangehouden.

Rond 21.40 uur kregen agenten een melding van een vechtpartij op de Fazantenstraat. Ter plaatse bleek dat er ruzie was ontstaan om een scooter. Degene die op de scooter reed (gegevens onbekend), is ervan afgetrokken en werd mishandeld. Een 15-jarige jongen uit Amersfoort werd ook mishandeld. Er zijn twee verdachten aangehouden: een 23-jarige man en een 15-jarige jongen, beiden uit Amersfoort. De politie heeft de zaak in onderzoek.