PaperFoam introduceert 1ste voedsel verpakking met Rondeel(TM) eieren

Persbericht van PaperFoam B.V.

In samenwerking met Rondeel brengt PaperFoam(R) de eerste eierendoos verpakking op de markt. Dit is ook de eerste voedsel toepassing voor Paperfoam(R).

Rondeel(TM) is een uniek concept voor het leggen van eieren. Het unieke concept resulteert in een uniek consumenten product het Rondeel(TM) ei. Rondeel(TM) eieren zijn al een groot succes in Nederland. De Rondeel eieren zijn nu ook verkrijgbaar bij de Duitse supermarkten Kaiser's Tengelmann. Bij deze Duitse supermarktketen zijn de Rondeel(TM) eieren verpakt in de nieuwe PaperFoam(R) verpakking.

De nieuwe verpakking is gemaakt van PaperFoam (R) een 100% bio-based materiaal. Na gebruik van de Rondeel eieren kan de verpakking gerecycled worden met oud-papier of wanneer gewenst gecomposteerd worden. Het grote voordeel van PaperFoam(R) is de ultra lage CO2 uitstoot en het lage gewicht.

De PaperFoam(R) eierenverpakking is een grote stap voorwaarts voor PaperFoam(R) productie technologie in de voedsel industrie. Naast diverse verpakkingen voor elektronica, cosmetica en medische toepassingen komt PaperFoam (R) nu ook beschikbaar voor de voedselmarkt. Daarmee kunnen ook in de food retailsector grote voordelen behaald worden in gewichtsbesparing en reductie van CO2.

De PaperFoam(R) verpakkingen worden in Barneveld geproduceerd. Ook de Design- en Ontwikkelafdeling van PaperFoam bevindt zich in Barneveld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.paperfoam.com



Razende Robot Reporter