FloraHolland


Najaar event bij Cultra drukbezocht

Aalsmeer (5 oktober 2011) - Het groothandelscentrum Cultra in Aalsmeer was op woensdagavond 28 september omgetoverd tot een sfeervolle, eigentijdse feestzaal met schitterend bloemwerk verzorgd door diverse arrangeurs.

Tijdens de druk bezochte avond presenteerde Cultra de trends voor het najaar en de Kerst aan bloemisten uit Nederland, Duitsland en België. Het themaplein stond vol met prachtige bloemen, planten, decoraties en arrangementen van toparrangeur Rob Plattel. In de winkels werd het nieuwe assortiment gepresenteerd. "Vanaf 19.00 uur was er meteen een gezellige sfeer. Voor onze klanten was het themaplein een bron voor inspiratie. Ook was er veel animo voor de trendseminar van Sandra Könings en de workshop van arrangeur Marloes Joore", aldus Ingrid Kramer, marketingmanager bij Cultra. "Om een impressie te krijgen van het geslaagde event, kunt u op Facebook de pagina van Cultra Aalsmeer bezoeken waar prachtige foto's opstaan."

Cultra Aalsmeer
Cultra Aalsmeer is de grootste Cash & Carry in Europa op het gebied van bloemen, planten en accessoires, gevestigd op het terrein van FloraHolland Aalsmeer. Op een oppervlakte van circa 45.000 vierkante meter bieden zeven samenwerkende Cultra-partners een groot en divers assortiment bloemen, planten en boomkwekerijproducten. Naast bloemisterijartikelen wordt er ook een scala van accessoires aangeboden, waarmee Cultra als Cash & Carry in deze sector als uniek in de wereld wordt ervaren door onder meer bloemisten, tuincentra en arrangeurs. Cultra is ook een innovatief inkoopcentrum voor ondernemers in aanverwante segmenten als woondecoratie, souvenir en cadeau.

Meer foto's op Facebook: Pagina Cultra Aalsmeer