Gemeente Lingewaard


/ Vastgesteld bestemmingsplan Jan Joostenstraat 33

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Lingewaard op 22 september 2011 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld:

13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren

Het bestemmingsplan 13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren beoogt de realisatie van 13 woningen aan de Jan Joostenstraat 33 te Angeren planologisch mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen op de hoek van de Jan Joostenstraat en Christinastraat in Angeren.

Besloten is om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 6 oktober 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:


- Het digitale bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1705.15-VG01;


- Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven->projecten ruimtelijke ordening ->bekendmakingen->13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren);


- Zowel het digitale als analoge ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum aan het Raadhuisplein 1 te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub a Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 5 oktober 2011

Wet Geluidhinder

Definitieve beschikking vaststelling hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in verband met de realisatie van 13 woningen aan de Jan Joostenstraat 33 te Angeren een hogere grenswaarde Wet geluidhinder hebben vastgesteld.

De beschikking is ten opzichte van de ter inzage gelegde ontwerpbeschikking niet gewijzigd.
Vanaf donderdag 6 oktober 2011 tot en met woensdag 16 november 2011 kan tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage. Tevens kan gedurende bovengenoemde termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor de behandeling van het beroep en/of het verzoek om een voorlopige voorziening dient griffierecht betaald te worden.

Beroep

Gedurende zes weken vanaf 6 oktober 2011 staat beroep open voor:

a. belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van de beschikking;

c. degenen die bezwaar hebben tegen wijzigingen die in de vergunning zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp van de beschikking;

d. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht. Indien echter naast het beroep ook wordt verzocht om een voorlopige voorziening, wordt de beschikking niet van kracht, voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op bovengenoemd adres.

Gedurende bovengenoemde periode kunnen de stukken worden ingezien tijdens de bezoektijden van Het Klant Contact Centrum aan het Raadhuisplein 1 te Huissen. Buiten de bezoektijden kunnen de stukken worden ingezien na telefonische afspraak.

Bemmel, 5 oktober 2011


* raadsbesluit download

* Toelichting bestemmingsplan download

* Regels bestemmingsplan download

* Verbeelding bestemmingsplan download

* Aanvraagformuliebeschikking Hogere grenswaarden download
* Beschikking Hogere grenswaarden download
* Advies waterschap download

* Akoestisch onderzoek download

* Verkennend bodemonderzoek download

* Bodemonderzoek publikatie juni 2011 download