Univé wint Incompany 100 Award

Persbericht van UVIT

Univé wint dit jaar opnieuw de Incompany Award voor de beste zakelijke verzekeraar (bron: Blauw Research). Het is de zesde keer dat Univé deze award in ontvangst mag nemen. De resultaten van het onderzoek zijn eind september gepubliceerd in een speciale uitgave van het blad Incompany.

Univé is erg blij met deze prijs en bedankt haar zakelijke klanten met een kans op een bedrijfsuitje naar keuze of een taart. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens achter te laten op www.unive.nl/trakteert. Deze actie loopt tot 15 november 2011.

Onderzoek
In opdracht van Vondel Publications heeft onderzoeksbureau Blauw Research voor de achtste keer het onderzoek uitgevoerd onder zakelijke beslissers naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in Nederland. Univé scoorde op alle vier de categorieën 'knowhow', 'prijs', 'service' en 'resultaat' het hoogste. De respondenten zijn zakelijke beslissers uit het midden- en grootbedrijf die de afgelopen twee jaar verantwoordelijk of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van externe adviseurs op één of meer van de volgende gebieden: verzekeringen, management en organisatie, IT, accountancy en belastingadvies, human resources, advocatuur en notariaat, business finance, private banking en corporate finance.

De zakelijke klanten waardeerden Unive met uitspraken als 'Korte lijnen zijn cruciaal bij een verzekeraar' en 'Alles draait om onderling vertrouwen tussen de verzekeraar en jou'.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.unive.nl/trakteert.

*

Links:
http://www.unive.nl/trakteert



Razende Robot Reporter