Gemeente Soest

Fotowedstrijd: Gezichten van Soest en Soesterberg

5 oktober 2011

Win 100 euro en een plaats in de gemeentegids van 2012-2013!

Elk jaar geeft de gemeente Soest de gemeentegids uit met actuele informatie over onder andere de gemeente, verenigingen en onderwijs.

Na het succes van vorig jaar, organiseert de gemeente wederom een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto's een prominente plaats krijgen in de gemeentegids 2012-2013.

Als thema voor de fotowedstrijd is dit jaar gekozen voor `Gezichten van Soest en Soesterberg'. Inwoners die willen deelnemen aan de fotowedstrijd, bepalen zelf op welke wijze dit thema terugkomt in een foto. Dit kan bijvoorbeeld door een foto te maken van verschillende inwoners uit Soest en Soesterberg, of door juist een mooie foto van iets typisch Soest of Soesterberg.

Wilt u meedoen?

Ga dan naar Gemeentegids fotowedstrijd en verstuur uw foto.

U kunt tot vrijdag 2 december 2011 een foto insturen.

Winnen

Een jury, bestaande uit wethouder Yvonne Kemmerling, journalist Hans Kruiswyk en gemeenteraadsleden Annet Oostrom-Wernsen en Johan Baks, beoordeelt de ingezonden foto's. Zij maakt uiteindelijk een selectie van foto's die het best voldoen aan het thema. Op deze geselecteerde foto's kunnen inwoners gedurende een bepaalde periode hun stem uitbrengen.

De foto/foto's met de meeste stemmen worden beloond met een VVV-bon van 100 euro én krijgen een prominente plaats in de gemeentegids 2012-2013.

Spelregels

Inwoners die willen meedoen aan de fotowedstrijd zijn wel gebonden aan een aantal spelregels. Zo moeten de foto's digitaal aangeleverd worden in JPEG/JPG met een minimale resolutie van 300 dpi of maximaal 3 MB. Deelnemers doen er goed aan om vooraf toestemming voor publicatie te vragen aan de mensen die op de ingestuurde foto's staan. Per deelnemer mogen maximaal 3 foto's ingestuurd worden.

De gemeente Soest kan deze foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Dit betekent dat bij deelname aan de fotowedstrijd de deelnemers toestemming geven voor het gebruik van deze foto's voor bijvoorbeeld de website, folders, flyers, brochures of nieuwsbrieven.