Interbrew


Gerard van den Broek bezorgt eerste fust herfstbock in Zandvoort

Breda, 05 oktober 2011 - PRIMEUR HERTOG JAN HERFSTBOCK VOOR CAFE KOPER IN ZANDVOORT Fred Paap en Maaike Koper van café Koper in Zandvoort hebben het allereerste fust Hertog Jan Herfstbock 2011 mogen aanslaan. Meesterbrouwer Gerard van den Broek is na de opening van het Herfstbock seizoen door de Nederlandse Brouwers doorgereden naar Zandvoort om te proosten met dit zeer gewaardeerd lid van de Vriendenkring Hertog Jan.

Gerard van den Broek: Het doet mij altijd groot plezier om de primeur van onze seizoensbieren te delen met een lid van onze Vriendenkring Hertog Jan. Fred en Maaike zijn zeer gepassioneerde horecaondernemers die zelf genieten van een goed glas herfstbock. Zij stralen dit ook uit naar hun klanten. Ik ben altijd verheugd om langs te gaan bij echte liefhebbers en daarom bied ik Café Koper graag het eerste fust Hertog Jan Herfstbock aan.

Gerard van den Broek heeft afgelopen juni in café Koper een masterclass gegeven over alle Hertog Jan bieren. Klanten van café Koper konden kennis maken met de verschillende smaken van Hertog Jan. Mooi om te vermelden is dat café Koper als nieuwkomer - de 67^ste plaats in de nationale Misset Café Top 100 2011 heeft behaald.

Herfstbock ambassadeur

Café Koper is een warm, bruin café met vele vaste bezoekers en passanten. Maaike Koper van café Koper: Wij hebben speciaal voor vandaag een laatste fust Herfstbock 2010 bewaard en bieden Gerard graag een laatste glas aan voordat het fust 2011 aangeslagen wordt. Wij genieten van ons werk en van een goed glas herfstbock op een mooie herfstdag. Ik, als echte herfstbock ambassadeur, ben dan ook weer blij dat het herfstbock seizoen is geopend. Dat Gerard ons het eerste fust aanbiedt waarderen we uiteraard enorm. Wij gaan hier samen met onze klanten zeker van genieten!

Over Hertog Jan Bockbier

Hertog Jan Bockbier is een uitgesproken koppig bier met een volle, romige smaak waarin een vleugje karamel valt te ontdekken. Een bitterzoet herfstbier dat door velen zeer gewaardeerd wordt. Het is in de herfstperiode tijdelijk verkrijgbaar op fles en tap. Zie voor meer informatie: http://www.hertogjan.nl/

Over de Vriendenkring

De Vriendenkring Hertog Jan is in november 2006 opgericht om de brouwer, horecaondernemers en bierliefhebbers samen te brengen om hun gezamenlijke passie voor bier te delen en op optimale wijze te genieten van Hertog Jan. Brouwmeester Gerard van den Broek: De passie voor bier komt in de gelegenheden die zich tot de Vriendenkring mogen rekenen sterk naar voren. Dit zorgt voor een gevoel zoals de liefhebber kent van onze brouwerij in Arcen. Door bijvoorbeeld het Hertog Jan tapritueel krijgt de gast altijd een perfect glas pils.

Over Hertog Jan

De bijzondere bieren van Hertog Jan worden gebrouwen in de authentieke Hertog Jan brouwerij in Arcen, die jaarlijks ruim 40.000 bezoekers trekt. Hertog Jan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse biercultuur met zijn premium pilsener en ruime assortiment speciaalbieren, zoals Hertog Jan Karakter en Grand Prestige. Hertog Jan is onderdeel van s werelds leidende brouwerijgroep Anheuser-Busch InBev, in Nederland ook verantwoordelijk voor merken als Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Becks. Zie