MRM London en Meteorite kondigen fusie aan

Persbericht van PR Newswire

LONDON, October 5, 2011 /PRNewswire/ --

- Het nieuwe agentschap, MRM Meteorite zal ongeëvenaarde direct-response-mogelijkheden creëren in de UK

MRM London, divisie van MRM Worldwide (a McCann Worldgroup onderneming) en Meteorite kondigden vandaag aan dat dat ze van plan zijn om over te gaan tot een fusie van gelijken. Dit nieuw ontstane agentschap, MRM Meteorite, zal opgericht worden om ongëvenaarde expertise in direct-response en interactieve marketing te leveren. De fusie is een stap in de richting van een echt multi-disciplinair digitaal en direct-response-agentschap dat kompleet geïntegreerde diensten aan hun cliënten aanbiedt. De focus van dit nieuw gefusioneerd agentschap zal vooral liggen op het onmedogenloos opvolgen van marketing resultaten door het combineren van creativiteit, redementsanalyse, gegevens en technologie om het bedrijf van de client te transformeren. MRM Meteorite zal meer dan 160 personen in dienst hebben - en daarmee alle disciplines en specialisten onder een dak combineren.

Bill Kolb, Global CEO van MRM Worldwide, zegt: "Onze sterkte ligt bij onze mensen die diverse expertises hebben, die zeer nauw samenwerken om door creativiteit gedreven bedrijfsresultaten te leveren. Toetreden tot Meteorite is een natuurlijke voortzetting van dit geloof, en zal onze expertise en vermogen om zaken te doen met behulp van creativiteit uitbreiden."

Hugh Bishop, CEO of MRM Meteorite voegt eraan toe: "We zijn verheugd en trots dat we onze sterkten samenvoegen met MRM London en geloven dat deze fusie zal leiden tot complementaire vaardigheidssets om een echt uniek aanbod naar onze klanten toe te creëren evenals het leveren van interessante mogelijkheden voor iedereen die erbij betrokken is."

MRM London, divisie van MRM Worldwide, is een top-tien UK interactief en direct-communicatiesagentschap. MRM London heeft talrijke prijzen gewonnen voor hun digitale ideeën, programma's en relaties en heeft aanzienlijke ervaring in het beleid voeren van belangrijke merken - inclusief Vauxhall, Microsoft, Intel, Dell, Nationwide en MasterCard - beide zowel plaatselijk als wereldwijd.

Meteorite is een toonaangevend creatief marketingagentschap, met meer dan 70 werknemers. Opgericht in 1999, heft het agentschap reeds talrijke sector creativiteits- en efficiëntieprijzen gewonnen, evenals de status van 'Beste klein bedrijf om voor te werken' door de Sunday Times gedurende de laatste vier jaar - 6e plaats in 2011. Het telt Homebase, Premier Inn, Scope en de Guardian onder haar klanten.

MRM Meteorite zal worden ondergebracht in de kantoren die eerder warden gebruikt door MRM London in Bankside. De verhuizing zal alle disciplines en specialisten onder een dak samenbrengen om geïntegreerde strategische diensten van wereldklasse te leveren aan bestaande en toekomstige klanten. Deze collocatie zal onmiddellijk beginnen en klaar zijn op 1 januari 2012, tegelijk met de verbeteringen aan het gebouw om de wereldwijde visie van MRM te ondersteunen.

http://www.mccannworldgroup.com

McCann Worldgroup

CONTACT: Hallie Johnston, Hallie.johnston@mccann.com, +44(0)207-961-2056