Ezwim

Atlantic Telecom vernieuwt contract met Ezwim

Amsterdam, 4 oktober 2011 - Ezwim, Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten, maakt bekend dat het contract met Atlantic Telecom, de full-service provider op het gebied van telecommunicatie, vernieuwd en verlengd is.

Marc van Bracht, Algemeen directeur van Atlantic Telecom: "Atlantic Telecom levert de Atlantic Factuur Online-dienst via het Ezwim operator platform. Deze online service kost onze klanten helemaal niets. Het geeft ze de analysetools om een duidelijk inzicht te hebben in hun telecommunicatiekosten. Verder stelt het hen in staat om hun eigen bedrijfsstructuur terug te vinden in de maandelijkse telecomfactuur. Natuurlijk biedt het ook het extra voordeel van het verminderen van het volume van de papieren facturen. Sinds 2008 hebben we een samenwerking met Ezwim en deze partij heeft bewezen een zeer betrouwbare partner en leverancier van een stabiel platform te zijn."

Bram Cool, General Manager van Ezwim voegt hieraan toe: "We zijn er trots op dat we onze relatie met Atlantic Telecom versterkt hebben. Atlantic Telecom is sinds 2008 een zeer gewaardeerde partner van ons. We stellen Atlantic Telecom via Atlantic Factuur Online in staat om zich in de markt te onderscheiden met telecommanagement en online facturatie. Onze diensten bieden Atlantic Telecom een belangrijk voordeel, omdat wij een complete gemanagede oplossing bieden die elk moment van de dag gebruikt kan worden en die bovendien in staat is grote groepen gebruikers te ondersteunen."

Over Atlantic Telecom
Atlantic Telecom is een full-service provider op het gebied van telecommunicatie. Atlantic Telecom biedt klanten de kwaliteit van gerenommeerde netwerken in combinatie met gegarandeerde besparingen en een directe persoonlijke bereikbaarheid. Atlantic Telecom heeft een breed scala aan diensten: Vaste telefonie, Mobiele telefonie, Internet, Servicenummers, 088-bedrijfsnummers, Conference Call en Nummerinformatie. Atlantic Telecom is een onderdeel van de KPN groep. Meer informatie over deze telecomprovider vindt u op www.atlantic.nl.

Over Ezwim
Ezwim is Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim producten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.

Meer informatie
Ezwim
Bram Cool, General Manager
Tel. +31 (0)20 893 2680
Email: bcool@ezwim.com

Atlantic Telecom
Marc van Bracht, Algemeen directeur
Email: marc.vanbracht@atlantic.nl

*