Politie Drenthe

Politie zoekt oplettende getuige

Klazienaveen, 05-10-2011 o De politie is op zoek naar een oplettende getuige. Mede door deze persoon is een eventuele overval op een tankstation aan de Antares voorkomen.

Zondagavond rond 20.00 uur ziet deze getuige twee jongens geheel in het donker gekleed achter het tankstation staan. Hij loopt het tankstation binnen en waarschuwt de medewerker dat er twee jongemannen achter het tankstation staan, wat hem deed vermoeden dat ze het tankstation wilden overvallen. Na het waarschuwen van de medewerker gaat de getuige weg.

Niet veel later lopen de twee jongemannen het tankstation binnen waarop de medewerker hen direct ferm aanspreekt. Het tweetal lijkt te schrikken van de reactie van de medewerker en gaan er als een speer vandoor. De politie wil graag in contact komen met de oplettende getuige. Het gaat om een man en hij droeg die avond een rode korte broek en een rood t-shirt. Deze getuige of andere getuigen die rond dat tijdstip bij het tankstation in de buurt waren kunnen zich melden bij de politie in Klazienaveen via 0900-8844.