Ingezonden persbericht



---



Actebis officieel distributeur van Creative

NIEUWEGEIN, 5 oktober 2011 - Actebis Computers B.V. is per direct officieel distributeur van Creative Labs. Actebis voegt het volledige productaanbod van Creative, de toonaangevende leverancier van digitale entertainmentproducten, toe aan haar assortiment.

Erik de Boer, Purchase & PM Director bij Actebis over de toevoeging van Creative: "Deze aanvulling zorgt ervoor dat wij onze klanten met name een veel breder assortiment aan Consumer Electronics kunnen aanbieden. Vooral vanuit de retailmarkt was hier veel vraag naar. Wij zijn dan ook erg blij met deze toevoeging."

Het Creative Labs productassortiment is breed. SoundBlasters, waarvan er wereldwijd meer dan 400 miljoen stuks verkocht zijn, ZEN MP3 spelers met bekroonde X-Fi technologie, wireless gaming headsets voor PC, MAC, X-Box, PS3, modulair uitbreidbare wireless audio systemen, webcams, een volledige range APTx wireless speakers, PC-speakers, koptelefoons in alle soorten en maten, diverse accessoires, etc etc. Met name op het gebied van wireless producten loopt Creative voorop in assortiment en in prijs-kwaliteit verhouding. Er is de afgelopen jaren zeer veel tijd en geld in productontwikkeling gestopt van hoogwaardige en betaalbare wireless producten.

"Juist met zo'n uitgebreid en divers productassortiment is het belangrijk dat er een goede samenwerking is met een flexibele en proactieve distributeur. Een distributeur die bekend is met de dealers, retailers en etailers. Een distributeur die waarde hecht aan een long term partnership en samen met het sales team van Creative Labs tijd en energie wil investeren om de mooie en leuke producten van Creative Labs nog beter te distribueren. Wij denken dat wij met Actebis precies de juiste partner hiervoor hebben en wij verheugen ons zeer op een goede samenwerking", aldus Jan Muntz, verantwoordelijk voor de verkoop van Creative Labs producten in de Benelux.

Persoonlijk. Flexibel. Actebis.
Actebis Computers B.V. is in Nederland sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Wij bieden iedere Itreseller een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces. Deze basis behouden wij door in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarom inventariseren wij door middel van een persoonlijke benadering waar verbeterpunten mogelijk zijn. Toegewijde accountmanagers spelen in op de huidige klantsituatie en denken met de klant mee, maar ook een doelgerichte website met vele functies draagt aan deze basis bij. Het efficiënte logistieke proces bij Actebis zorgt daarnaast voor een juiste afhandeling van de bestelling.

Kortom: Actebis beseft zich dat iedere klant uniek is en zorgt continu voor een persoonlijke, maar ook flexibele benadering, afgestemd op diverse bedrijfssituaties.

Een unieke combinatie
Actebis Computers B.V. is onderdeel van de ALSO-Actebis Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,8 miljard is ALSO-Actebis de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumentenelektronica distributeur in Europa. Actebis biedt hierdoor haar klanten in Nederland een unieke combinatie; een zeer persoonlijke en flexibele benadering, maar ook de voordelen van een grote Europese speler. Over Creative

Creative is wereldwijd toonaangevend in digitale entertainmentproducten. Creative is al bekend om zijn Sound Blaster®-geluidskaarten en het lanceren van de multimediarevolutie en is nu bezig met het stimuleren van digitaal entertainment op computergebied met producten als de veelgeprezen ZEN® mp3-spelers en draagbare mediaspelers. De innovatieve hardware, technologie, software en services van Creative worden via het internet aangeboden, waardoor klanten de hoogwaardige digitale entertainment altijd en overal kunnen ervaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: