Ingezonden persbericht


eindhoven, 5 oktober 2011

IFS ontvangt Frost & Sullivan Global Customer Value Enhancement Award

ERP-leverancier IFS is door researchbureau Frost & Sullivan onderscheiden met de prestigieuze Customer Value Enhancement Award in het Enterprise Asset Management-segment (EAM). De onderscheiding is een erkenning van de voortdurende inspanningen van IFS om de klantwaarde te vergroten door het bieden van een gestandaardiseerde EAM-oplossing met unieke mogelijkheden.

Frost & Sullivan noemt de klantgerichte benadering, het samenhangende productaanbod en de op componenten gebaseerde flexibiliteit van IFS belangrijke factoren voor het succes van het bedrijf in de wereldwijde EAM-markt.

Kapitaalintensieve industriële sectoren hebben te maken met steeds meer complexiteit. Dit stimuleert de behoefte aan EAM-oplossingen die zorgen voor een optimale inzet van productiemiddelen, minimale verstoringen in de productie en die een superieure datakwaliteit waarborgen. Met het oog hierop levert IFS een complete EAM-oplossing die de volledige levenscyclus afdekt; van ontwerp tot aan de uitdienststelling van de productiemiddelen. Dankzij de sterke focus van IFS op gebruikerservaring is het systeem ook uitgerust met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface, die is ontwikkeld om correcte data-invoer en gebruikersefficiëntie te stimuleren.

Over IFS
IFS is een beursgenoteerd bedrijf (OMX STO: IFS) opgericht in 1983. IFS ontwikkelt, levert en implementeert de ERP-suite IFS Applications(TM). Deze ERP-suite is een complete, op componenten gebaseerde oplossing, gebouwd op SOA-technologie. IFS richt zich op organisaties met flexibele bedrijfsprocessen, waar (een van) de volgende kernprocessen centraal staan: service- & asset-beheer, productie, supply chain of projecten. Het bedrijf werkt voor 2.000 klanten in vijftig landen en heeft 2.700 medewerkers in dienst. IFS behaalde in 2010 een netto-omzet van 271 miljoen euro. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com.


Ingezonden persbericht