Ingezonden persbericht


Persbericht

John Mieremet was doodsbang voor Willem Holleeder
Geheime justitiedossiers in Nieuwe Revu

Hoofddorp, 5 oktober 2011 - De in 2005 geliquideerde topcrimineel Johnny Mieremet stond aan het eind van zijn leven doodsangsten uit voor Willem Holleeder. Mieremet, ooit een van de kopstukken van de poldermaffia, was een paria geworden in het criminele milieu. Dat blijkt uit justitiedossiers waarover Nieuwe Revu deze week exclusief publiceert.

Het verhaal over Johnny Mieremet is een voorpublicatie van het boek De Liquidatie Dossiers, van de hand van onderzoeksjournalisten Vincent Verwey en Wim van de Pol, dat deze week verschijnt.

In het boek worden geheime politiedossiers over de meest geruchtmakende liquidaties in de Nederlandse onderwereld voor het eerst integraal gepubliceerd. Een van de hoofdstukken is geheel gewijd aan de moord op Johnny Mieremet. De Amsterdamse crimineel werd in 2005 in Thailand vermoord. Tot op heden is deze moord niet opgelost.

Verder deze week in Nieuwe Revu:

- Interview Albert Verlinde

- Interview Alberto Stegeman

- Verslaafd aan Apple

- James Worthy en de Burn out

- Stoned een slipcursus volgen
Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht