Ingezonden persbericht


Waardetransport Safe Express maakt flinke groeispurt binnen het MKB

Utrecht, 5 oktober 2011 - Steeds meer ondernemers zien waardetransport als een veilig alternatief voor het zelf storten bij de bank. G4S Cash Solutions zag dan ook het aantal klanten voor Safe Express, de laagdrempelige variant van geldtransport speciaal ingericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB), het afgelopen halfjaar met bijna 80% toenemen. En naar tevredenheid. Uit onderzoek onder bestaande klanten blijkt dat ondernemers Safe Express een hoge waardering toekennen.

Safe Express is beschikbaar in heel Nederland voor MKB'ers met een relatief beperkte weekomzet (max. E5.000,-). Doordat Safe Express een aantrekkelijk tarief heeft èn eenvoudig, snel en veilig is, kiezen steeds meer ondernemers deze optie. Zo biedt G4S met deze vorm van waardetransport kleine ondernemers dezelfde veiligheid, zekerheid en het gemak van waardetransport op maat.

Betrouwbaarheid is doorslaggevend
Uit het onderzoek blijkt welke aspecten doorslaggevend zijn om voor dit geldtransport te kiezen. De servicegerichtheid van de geldtransporteurs bij de winkeliers op locatie staat met stip op één als belangrijkste factor. Daarnaast baseren klanten hun keuze op prijsniveau, klantgerichtheid en flexibiliteit. Ook waarderen klanten de mate waarin deze dienstverlening hen ontzorgt.

"Het onderzoek laat zien dat we op de goede weg zitten," aldus Gert Askes, Algemeen Directeur van G4S Cash Solutions. "Zeker omdat onze diensten als 'betrouwbaar' en 'vriendelijk' worden bestempeld door de mensen die er echt verstand van hebben: de ondernemers zelf."

(einde bericht)

Tags G4S, Safe Express, geldtransport, waardetransport, geld storten, geldverwerking, waardetransporteur, sealbag, beveiligd vervoer

Hyperlinks www.g4s.nl
www.safe-express.nl
www.hetnieuwestorten.nl

Volg ons ook op:
http://www.twitter.com/SafeExpress
http://www.facebook.com/SafeExpress

Noot voor de redactie,