Gedichtebundel van Lilian Fox - Dolata : Pesten werkt je in de nesten


Een gedichtenbundel over pesten met een korte uitleg wat pesten is.

HEERLEN, 20111005 -- Na het schrijven van haar eerste gedichtenbundel leef en geniet geen pijn en verdriet, die is uitgegeven door boekscout, heeft Lilian Fox- Dolata nu een tweede bundel geschreven over pesten, met een korte uitleg wat pesten is. Deze is uitgegeven door www.gedichten.nl/Lilfoxy in samenwerking met mijnbestseller.nl. Ook is hij te bestellen bij de boekhandels en o.a www.bol.com. Momenteel is ze bezig met het schrijven van een derde bundel.

Lilian Fox- Dolata vertelt: "In 2010 heb ik mijn eerste gedichtenbundel, Leef en geniet geen pijn en verdriet geschreven met gedichten over het leven en de liefde. Daarna ben ik benaderd door de beheerder van de grootste stop - dat - gepest hyves, of ik gedichten over pesten wilde schrijven omdat daar volgens hun nog niet veel over geschreven was in gedichtvorm.

Iedereen heeft ooit wel eens te maken gehad met pesterijen, heeft ooit eens gepest of is zelf gepest geworden. Ikzelf dus ook en heb me daarom hierin kunnen inleven en over kunnen schrijven. Hieruit is een mooie bundel met inzichten over pesten ontstaan.

Het is leesbaar voor volwassenen en kinderen omdat pesten helaas niet alleen bij kinderen gebeurt, volwassenen kunnen er ook wat van.





Ingezonden persbericht