Ingezonden persbericht



IFEMA KONDIGT LIBER 2011 AAN

De periode voor de presentatie van inschrijvingen is aangebroken. De desbetreffende formulieren zijn te vinden op:
www.liber.ifema.es

IFEMA heeft de 29e editie van LIBER aangekondigd, de internationale Boekvakbeurs. Deze vindt plaats tussen 5 en 7 oktober 2011 in Hall 6 in Feria de Madrid. Deze beurs, aangeprezen door de Federatie van de Spaanse Uitgeversgilden, is het grootste handelsforum voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse uitgeversindustrie en een ideale ontmoetingsplaats, waar contacten gelegd kunnen worden en alle mogelijkheden voor groeiende markten ontdekt kunnen worden.

Meer dan 12.000 bezoekers en 500 exposanten bevestigen de rol van LIBER als belangrijkste showcase waar zij de nieuwste ontwikkelingen kunnen presenteren. Roemenië zal het Gastland zijn tijdens het evenement, waarbij een breed cultureel programma is ontwikkeld en er vele auteurs en uitgevers zullen deelnemen uit dit land. Allen streven zij ernaar de dynamische cultuur en literaire wereld die ontstaan is uit deze groeiende uitgeversmarkt over te brengen op het publiek.

De beurs wordt traditioneel afgewisseld in Barcelona en Madrid gehouden. Madrid zal dit jaar wederom gastheer zijn van één van de grootste bijeenkomsten van de industrie met de aanwezigheid van de meeste belangrijke bedrijven in de sector.


---- --