Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 5 oktober 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 5 oktober t/m zondag 16 oktober 2011

Woensdag 5 oktober
08.45 uur
Wethouder Menno Tigelaar schuift aan bij de 3de Amersfoortse Voedseltafel. Een bijeenkomst over 'echt eten', passievol, zelfgeteekd en/of biologisch eten uit de streek, het seizoen en voor een faire prijs. www.eemstadeten.nl Locatie: Trias College, Dierenriem 11 te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouder Hans Buijtelaar neemt handtekeningen in ontvangst naar aanleiding van een gevoerde actie tegen de sluiting van bibliotheek Zielhorst. Locatie: Bibliotheek Zielhorst, Albert Schweitzersingel 69 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve geeft een presentatie over de LHBT-koploperaanpak van de gemeente Amersfoort tijdens een bestuurlijke bijeenkomst van het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap. Locatie: Ministerie OCW, Rijnstraat 50 te Den Haag.

18.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius is gastspreker tijdens een bijeenkomst van Rotary club Amersfoort-Stad. Het jaarthema is 'drijfveren'. Locatie: restaurant First Class, Piet Mondriaanplein te Amersfoort.

Donderdag 6 oktober
13.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve is gastheer tijdens het NME-café op de Inspiratieboot. Locatie: de Inspiratieboot, Zandvoort aan de Eem.

16.00 uur
Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij de opening van de nieuwbouw van locatie Birkhoven van Birkhoven Zorggoed door de heer R.C. Robbertsen, Commissaris van de Koningin. Locatie: Birkhoven, Soesterweg 533 te Amersfoort.

Vrijdag 7 oktober
07.45 uur
Wethouder Hans Buijtelaar is aanwezig bij officiële aftrap Spitsvrij door minister Schultz van Haegen en gedeputeerde Van Lunteren. Locatie: PGGM, Noordweg Noord 150 te Zeist.

13.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve is gastheer tijdens de GDO bijeenkomst 'Een duurzame gemeente maak je samen'. Locatie: Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 33 te De Bilt.

16.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius bezoekt de opening van het nieuwe partijbureau van de ChristenUnie. Locatie: Johan van Oldenbarneveltlaan 46 te Amersfoort.

Zaterdag 8 oktober
10.00 uur
Wethouder Menno Tigelaar opent de boekenbeurs die de stichting "My Book Buddy" organiseert in het kader van de Kinderboekenweek. Locatie: Varkensmarkt te Amersfoort.

Dinsdag 11 oktober
09.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve hijst de regenboogvlag ter gelegenheid van de Nationale Coming Outdag. Locatie: Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Woensdag 12 oktober
13.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve geeft een masterclass tijdens de conferentie "De arbeidsmarkt op z'n kop". Locatie: Jaarbeurs te Utrecht.

14.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius maakt kennis met de Algemene Ledenvergadering van de KBO (Katholieke Bond van en voor Ouderen Amersfoort). Locatie: Drietand, Neptunusplein 70 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve opent de VNG-conferentie "Werken naar Vermogen". Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Donderdag 13 oktober
13.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius is aanwezig bij de onthulling van het monument 'De Leeuw' voorafgaand aan de Centrale Beëdiging van militairen van het Wapen van de Verbindingsdienst. Locatie: Bernhardkazerne, Barchman Wuytierslaan 198 te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius heet nieuwe Nederlanders welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve is te gast bij het heartbeatdiner van Deloitte Consulting. Locatie: Drijvend Paviljoen, Tillemakade 99 te Rotterdam.

19.30 uur
In het kader van de week van de opvoeding opent Wethouder Menno Tigelaar de ouderavond op college 't Hooghe Landt die in het teken staat van de financiële opvoeding. Locatie: 't Hooghe Land, Trompetstraat 1 te Amersfoort.

Vrijdag 14 oktober
14.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius spreekt bij de officiële start van de bouw van het Dierenbeschermingscentrum en neemt deel aan de gezamenlijke eerste-steenlegging. Locatie: Loes van Overeemlaan 8 te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius sluit het zesde Etnische Minderheids Congres af, georganiseerd door SOA Aids Nederland. Locatie: Regardz Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

Zaterdag 15 oktober
19.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius verricht de officiële opening van de Praktijk van de Toekomst, een samenwerkingsverband van onder andere SOMT (Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie). Locatie: Softwareweg 8 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,