Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond


----------
Amsterdam, 5 oktober 2011

Eltingh en Haarhuis ambassadeurs Invacare Doubles Masters Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn ambassadeurs van de Invacare Doubles Masters. Deze wereldkampioenschappen dubbelspel voor rolstoeltennissers vinden plaats van 2 t/m 6 november in Amsterdam. Op zondag 6 november zijn Haarhuis en Eltingh als gastheer aanwezig tijdens de dames- en herenfinales.

Jacco Eltingh en Paul Haarhuis zijn het bekendste Nederlandse tennisduo met een indrukwekkende lijst aan overwinningen. Samen wonnen ze maar liefst 39 dubbeltitels, waarvan vijf grandslam overwinningen.

Jacco Eltingh: "Het is een fantastische sport om te bekijken" "Ik ben erg trots om ambassadeur te zijn van de Invacare Doubles Masters en verheugd dat we in Nederland wederom een groot rolstoeltenniskampioenschap hebben. Paul en ik zijn grote bewonderaars van rolstoeltennis. Het is een fantastische sport om te bekijken en de hele wereldtop is aanwezig. De spelers zullen, net zoals Paul en ik hebben gedaan, alles geven om de Doubles Masters-titel te winnen. Rolstoeltennis is regelmatig een onderdeel van onze clinics en we hebben goede banden met de Nederlandse top-rolstoeltennissers. Ik hoop dat we veel toeschouwers mogen verwelkomen in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Ik kan iedereen aanraden te komen kijken want het dubbelspel bij rolstoeltennis staat garant voor spannende topsport."

Paul Haarhuis: "De allerbeste spelers van de wereld doen mee" "Ook ik ben erg trots ambassadeur van de Invacare Doubles Masters 2011 te mogen zijn. Het is een mooi evenement en ik hoop dat veel mensen komen kijken in Amsterdam. Gedurende mijn tenniscarrière heb ik alle vier de grandslam dubbeltitels met Jacco gewonnen. Dus wij weten wat het is om te winnen, om te strijden om de Masters-titel, om een plaats te hebben in de tennistop, om wereldkampioen te zijn. Alleen de allerbeste spelers van de wereld doen mee aan de Invacare Doubles Masters. Er zal dus hard gestreden worden om de titel en de nummer 1 positie op de eindejaarsranking. Ik kan het iedereen aanbevelen om van 2 t/m 6 november te komen kijken in Amsterdam en ik wens alle spelers, bezoekers, partners van het evenement en de organisatie en fantastische week toe."

Eltingh en Haarhuis zijn op dit moment erg druk met hun eigen tennisevenement, de AFAS Tennis Classics, van 6 t/m 9 oktober in Omnisport in Apeldoorn.

Voor het laatste nieuws over de Invacare Doubles Masters kijk op de officiële website: www.invacaredoublesmasters.com . Volg de Doubles Masters ook via Twitter en Facebook!


Noot voor redacties