Ingezonden persbericht


HintTech2009_1583x572
PERSBERICHT

HintTech ziet inspanningen in UK beloond

Nederlandse content technoloy specialist ontvangt UK TI Investement Award

Delft, 5 oktober - Content technology specialist HintTech heeft de Investment Award ontvangen voor de investeringen die het bedrijf het afgelopen fiscaal jaar heeft gedaan in het Verenigd Koninkrijk. De prijs werd uitgereikt door de Britse overheidsorganisatie UK Trade and Investment (UKTI).

HintTech UKTI
Aangezien HintTech websites bouwt voor grote bedrijven die miljoenen bezoekers per dag aan kunnen, is de markt in Nederland relatief beperkt. Om toch te kunnen groeien, besloot het bedrijf uit Delft enkele jaren geleden zijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden in het buitenland. Het resultaat is dat HintTech nu een ontwikkelingstak heeft

in Servië en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Engeland en Zweden.

Investment Award

HintTech ontvangt de Investment Award van UK Trade and investment ter erkenning van de investeringen die het bedrijf in Engeland heeft gedaan. De prijs werd toegekend omdat HintTech inmiddels een aansprekende klantenkring in Engeland heeft weten op te bouwen en meerdere projecten succesvol heeft opgeleverd.

Erkenning

'Onze strategie met buitenlandse verkoopkantoren werkt aantoonbaar. Dat we vanuit de overheid in Engeland nu als voorbeeld worden gesteld voor andere buitenlandse bedrijven, is een bevestiging en erkenning van het door HintTech gevoerde beleid ', aldus Dennis Struyk, directeur van HintTech.

UKTI

Het Investment Awards Dinner is een jaarlijks terugkerend event om aandacht te besteden aan de prestaties en successen van Nederlandse bedrijven die tijdens het afgelopen financieel jaar hebben geïnvesteerd in de UK of hun werkzaamheden aldaar hebben uitgebreid. De prijzen werden dit jaar uitgereikt door Paul Arkwright, de Britse ambassadeur in Nederland en Nick Baird, de nieuwe CEO van UKTI. Het diner vond plaats in de residentie van de ambassadeur in Den Haag.

###

Over HintTech
HintTech bedenkt en bouwt webapplicaties voor grote organisaties. HintTech geeft van concept tot beheer invulling aan webprojecten van haar klanten, zodat zij controle krijgen over het Internetkanaal. Met innovatieve producten van onder meer SDL Tridion, ADAM, Sitecore, Hippo en Microsoft ontwikkelt HintTech doeltreffende webapplicaties voor organisaties als KLM, ING en Essent.

HintTech biedt momenteel werk aan 145 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland, UK, Servië, de Verenigde Staten en Zweden. Kijk voor meer informatie op www.hinttech.com



Ingezonden persbericht