Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 5 oktober 2011

NIEUW SEIZOEN 101BARZ LANGER EN DIKKER

Credits: RVDA

ROTJOCH GAAT VUURSPUWEN MET SKINTO EN LAAT DE BESTE NEDERLANDSE HIPHOP VIDEO'S ZIEN

101Barz is terug en beter dan ooit. In niet vijfenveertig maar zestig minuten krijgen kijkers de beste hiphop voorgeschoteld. Het eerste vertrouwde half uur is de show te zien waarin Rotjoch met zijn gasten op pad gaat, vier MC's samen een Cypher vormen en er aandacht is voor de vrouwen in de Nederlandse hiphop wereld. Daarna kunnen de kijkers een half uur lang bouncen op de nieuwste hiphop videoclips van Nederlandse bodem. En dat is natuurlijk precies waar 101Barz om draait: een podium bieden aan de Nederlandse hiphop. 101Barz is vanaf vrijdag 7 oktober elke week om 22.30 uur te zien op 101.TV.

Dit seizoen neemt Rotjoch zijn gasten mee op pad. In de eerste aflevering nodigt hij Skinto uit om te gaan vuurspuwen. Met Skinto's energie belooft dit een spectaculaire show te worden. Ook is er dit seizoen een nieuw item: de 101Barz Cypher, waarin vier verschillende MC's samen op een beat improviseren. Heinek'n, Mocro Maniac, Matarr en Yung C bijten het spits af. Naast een heleboel testosteron is er de eerste twee afleveringen ook aandacht voor de vrouwen in de Nederlandse hiphop wereld. Onder andere Zanillya, Melodee en Nina geven een blik in de vooral door mannen gedomineerde hiphopwereld. 101Barz is terug en dikker dan ooit!

Eén onderdeel uit het afgelopen seizoen is gelukkig overeind gebleven. De studiosessies! In de eerste aflevering krijgt 101Barz bezoek van niemand minder dan Rasskulz. Volg 101Barz op Twitter, Facebook en Hyves.