Dura Vermeer

Hoofddorp - 05 oktober 2011

Dura Vermeer zet poolauto's in van DuoAuto.nl

Dura Vermeer is op haar divisiekantoor in Hoofddorp een pilot gestart met twee energiezuinige poolauto's van DuoAuto.nl. Hierdoor wordt het voor medewerkers makkelijker om met het openbaar vervoer of de fiets van en naar het werk te reizen en voor zakelijk gebruik toch te beschikken over een auto.

Het aanbieden van de poolauto's sluit aan op het nieuwe leasebeleid van Dura Vermeer, dat het gebruik van openbaar vervoer en fiets stimuleert. Om het reizen met de poolauto's makkelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van het nieuwe online poolbeheersysteem van DuoAuto.nl voor het reserveren, beheren en factureren van poolauto's. DuoAuto.nl is een nieuw onderdeel van Shortline Interactive BV. Dura Vermeer is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de poolauto's van DuoAuto.nl

De poolauto's die door Dura Vermeer worden ingezet zijn de meest duurzame in hun klasse. Het betreffen kleine zuinige auto's met een energielabel A. Zodra er elektrische auto's beschikbaar komen, zullen ook deze worden ingezet. Bij het kantoor van de Divisie Infra in Hoofddorp is al een oplaadpunt geïnstalleerd, dat is te gebruiken door elektrische auto's en fietsen van Dura Vermeer en haar relaties.

Met het initiatief wordt invulling gegeven aan betere mobiliteit van de medewerkers van Dura Vermeer. Tevens kan met het initiatief de CO2- uitstoot worden gereduceerd, wat bijdraagt aan de emissiedoelstellingen van Dura Vermeer om in de periode 2010- 2014 een reductie van 5% te realiseren ten opzichte van 2009.

---