Open Avond bij DuikTeam Eindhoven in De Tongelreep


Eindhoven, 20110918 -- Op woensdag 5 oktober aanstaande houdt DuikTeam Eindhoven een introductieavond. Deze avond begint bij Zwemcentrum De Tongelreep om 19:30 uur met informatie over de duiksport en een presentatie van de vereniging. Aansluitend kan een proefduik gemaakt worden onder begeleiding van duikinstructeurs.

In Nederland wonen we aan de oevers van een van de mooiste duikgebieden in West-Europa. Het Zeeuwse Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn onder water drukker begroeid dan bijvoorbeeld de Middellandse Zee. Geen wonder dat duiken al 30 jaar een verslavende werking heeft op de leden van DuikTeam Eindhoven.

Al een duikbevet en ook verder interesse of enthousiast voor deze mooie sport en hobby in je vrije tijd? Dan is DuikTeam Eindhoven misschien wel voor jou de plek om buiten je vakanties de gezelligheid van duiken in Nederland, Europa of actief in het zwembad te ervaren.

Al meer dan 30 jaar is DuikTeam Eindhoven een vereniging die zijn passie voor het duiken combineert met enthousiasme, opleiding en gezelligheid. Als lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) kun je bij DTE opleidingen volgen voor de brevetten van beginnend duiker tot zelfs duikinstructeur, ook worden verschillende specialisaties aangeboden. Maar ook gebrevetteerde duikers van andere organisaties zijn welkom en al actief binnen DuikTeam Eindhoven.

De binnenwater trainingen bij DuikTeam Eindhoven worden in Zwemcentrum De Tongelreep gehouden en buitentrainingen in onder andere AquaBest. De vereniging biedt daarnaast nog vele andere (duik)activiteiten, zoals duikweekenden, duikvakanties en duikzondagen.

Voor meer informatie: secretaris@DuikTeamEindhoven.nl of via de website www.DuikTeamEindhoven.nl.

De kosten voor deze proefduik zijn € 7,50 dit is inclusief entree voor Zwemcentrum De Tongelreep.





DuikTeam Eindhoven