Ingezonden persbericht


Persbericht

Pro Education en CRM Resultants starten masterclass Social CRM

Amsterdam, 10 juni 2011. Op 5 oktober 2011 start Pro Education in samenwerking met CRM Resultants een, voor Nederland nieuwe, masterclass Social CRM. Deze 8-daagse opleiding heeft als doel inzicht te geven in de toepassingen van social media zoals facebook, twitter en linkedin in combinatie met relatiebeheer en CRM systemen. De opleiding wordt gegeven bij Pro Education in Amsterdam en is bedoeld voor onder andere Marketing managers, Customer Service Managers, commercieel managers, Online Marketeers, Directies, CRM Managers, Relatiebeheerders. Uitgebreide informatie op www.proeducation.nl/socialcrm.

CRM systemen veranderen steeds meer in interactieve platforms waarbij de dialoog met de klant goed geregeld wordt. Veel organisaties willen daarom weten wat Social CRM voor hen betekent, en vooral hoe trends naar praktische toepassingen te vertalen. Naast aandacht voor theorie en achtergrond heeft deze masterclass ook een sterk hands-on karakter waarbij aan de hand van eigen praktijkcases gewerkt wordt aan het formuleren van een sociale CRM strategie. Door daadwerkelijk gebruik te maken van een aan verschillende social media kanalen gekoppeld CRM systeem, wordt het geleerde direct in praktijk gebracht.

Marc la Chapelle van CRM Resultants:
"Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking met Pro Education. Omdat we hiermee de kennis en ervaring van Pro Education op het gebied van opleiden kunnen combineren met onze expertise op het gebied van Social CRM. Wij merken dat bedrijven meer en meer met interactieve platforms bezig zijn en deze opleiding geeft nu precies de juiste handvatten hiervoor."

Anita Bosman, programmamanager van Pro Education:
"Dit is een unieke opleiding in Nederland. Eigenlijk heel verbazingwekkend dat een dergelijke opleiding nog niet bestond in Nederland. Wij hebben voor de samenwerking met CRM Resultants gekozen omdat zij met hun consultants midden in het vakgebied staan maar ook de juiste didactische ervaring hebben."

Pro Education biedt in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Arnhem en Rotterdam ruim 150 post-bachelor- , masteropleidingen, masterclasses en trainingen aan voor hoogopgeleide professionals met werkervaring. Pro Education is in 2002 opgericht als onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam en in 2004 verzelfstandigd. Jaarlijks ronden meer dan 2.000 deelnemers met succes een opleiding af.

CRM Resultants is een marktleidende Microsoft CRM implementatie partner, met een focus op Finance, Onderwijs en de Media & Entertainment branches. CRM Resultants werd in 2003 opgericht, en begeleidde in dat jaar de allereerste Micrsoft CRM applicatie in Europa. Inmiddels heeft CRM Resultants meer dan 75 CRM implementaties begeleid en acteert het bedrijf in toenemende mate op strategisch en beleidsondersteunend niveau.

# # # #



Ingezonden persbericht