Ingezonden persbericht


SunSolutions komt met Energiepartnerdagen op Energiebeurs Atos, Cofely en Parkstad presenteren energiemonitoringoplossingen op SunSolutions-stand

Energieadviesbureau SunSolutions gooit het dit jaar eens over een andere boeg op de Energiebeurs (4, 5 en 6 oktober in Den Bosch). In plaats van zelf te vertellen hoe goed en geweldig de energie monitoring en energie management oplossingen van SunSolutions zijn, heeft het innovatieve adviesbureau een aantal van haar klanten gevraagd deze rol van haar over te nemen. Op drie opeenvolgende dagen - de Energiepartnerdagen- demonstreren Atos, Cofely en Parkstad op de stand van SunSolutions hoe zij de energiemonitoring oplossingen van SunSolutions in de praktijk gebracht hebben.

De Cofely partnerdag op 5 oktober zal een extra feestelijke dag zijn. SunSolutions en Cofely nemen de gelegenheid te baat om het partnerschap officieel te bekrachtigen met de feestelijke ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst. Daarnaast zal Cofely het unieke online dashboard voor WKO systemen demonstreren, dat SunSolutions onlangs met Cofely heeft ontwikkeld. Dit 'WKO Prestatie Dashboard' toont de efficiency van de installaties, de mate waarin afgesproken serviceniveaus gehaald worden en de langetermijn besparingen in geld en milieuwinst. Dinsdag 4 oktober staat in het teken van het bijzondere project dat Atos divisie Energy & Utilities onlangs bij Rijkswaterstaat heeft afgerond. Op basis van het energiemonitoringsysteem eSight is een automatiseringsoplossing gerealiseerd waarmee Rijkswaterstaat meer dan 5.000 energie aansluitingen kan beheren. Tegelijkertijd is het mogelijk om verbruiksanalyses tot op kwartierniveau te maken. Rijkswaterstaat beoogt met dit systeem een besparingsdoelstelling van 20% te realiseren en te bewaken. Parkstad Inspecties en Energiediensten sluit de rij op 6 oktober. Sinds kort biedt Parkstad energiemonitoring diensten op basis van de oplossingen van SunSolutions. Tijdens de Energiebeurs zal Parkstad op de stand van SunSolutions demonstraties geven van netanalyse onderzoeken. Deze sporen hinderlijke netvervuiling op die de werking van elektrische apparatuur aantast. Daarnaast kan Parkstad u informeren over haar nieuwe energiemonitoringdienst, gebaseerd op de wereldwijde standaard software voor energiemonitoring eSight.

Vanzelfsprekend zullen ook de adviseurs van SunSolutions niet ontbreken op de stand. SunSolutions zelf zal de nieuwe interactieve touchscreen energie dashboards demonstreren. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten informeren over het unieke energiemanagement concept, waarbij vooral de werkelijke realisatie en het vasthouden van besparingen centraal staat. De stand van SunSolutions is te vinden in hal 4, plaats nummer B002.